georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 (edited) Γιάννη την καλησπέρα μου, ... γιατί το ότι θα αναρτηθεί η απόφαση στο forum των μηχανικών δεν σου έκανε εντύπωση ? ... κατασκευή δική μου είναι ... γιατί ως γνωστόν δεν μπορώ να αντισταθώ σε τέτοιες συζητήσεις ... Edited Ιούλιος 17 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 χαχα στην αρχη το πιστεψα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 ... πάντως εγώ έβαλα τα στίγματα του μη πιστευτού ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Επος george... κάπως έτσι προβλέπεται η επόμενη παράταση πάντως...μετά την πρωτοτυπία με τις 45 μέρες αντί ξέρω γω έως 31/07 τώρα μπορεί να βγει κάπως έτσι.... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lia1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 (edited) Αυτό είναι και το σωστό αφότου η τελική προθεσμία αφορά την υπαγωγη στο νόμο και τίποτα περισσότερο. Απλά με τα τζιμανια που κυκλοφορούν σε υπουργεία παραυπουργεια πρωιναδικα κλπ δε ξέρεις τι μπορεί να εμφανιστεί στην πορεία...Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρολ'αυτα πουθενα δεν αναφέρεται οτι εως 26ιουλιου πρεπει να γινει οριστικη υπαγωγη. Edited Ιούλιος 17 , 2017 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 (edited) ... ... γιατί το ότι θα αναρτηθεί η απόφαση στο forum των μηχανικών δεν σου έκανε εντύπωση ? ... εδώ που τα λέμε λογικότατο θα ήταν .... Σάββατο 22 Ιουλίου είναι καλά; και η επικρατούσα απάντηση μέχρι τώρα που μιλάμε είναι γιόκ παράταση Edited Ιούλιος 17 , 2017 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 Δεν καταλαβαίνω που βασιζεται αυτο? Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ?εχει πει καποιος οτι πρεπει να γινουν οριστικες υποβολες?? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ εχω την αισθηση οτι εφόσον εισαι εντος νομου δλδ παραβολο κτλ, δεν υπαρχει πρόβλημα για διορθώσεις κτλ χωρις να πας στο νεο νομο ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ, ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ 4178..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2017 Υπ'όψη ότι αν δεν έχει πληρωθεί το 30% του προστίμου το σύστημα δεν κάνει οριστική υπαγωγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antika Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Καλημέρα σε όλους,επειδή αισθάνομαι ότι έχω χάσει την μπάλα,ποια είναι η τελευταία ημέρα πληρωμής παραβόλου;Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2017 και η επικρατούσα απάντηση μέχρι τώρα που μιλάμε είναι γιόκ παράταση πάντως ο Στασινός στη συνέντευξή του ζήτησε παράταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts