Popular Post kan62 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Popular Post Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Επειδή σήμερα με πληροφόρησαν ότι σε φωτοτυπείο, έξω από την πολεοδομία Αργυρούπολης, πωλείται τυπωμένο έγχρωμο αντίγραφο της κωδικοποίησης που συντηρώ εδώ και χρόνια στα downloads του forum εδώ : http://www.michanikos.gr/files/file/675-%CE%BD%CE%BF%CE%BA-v7-%CF%84%CE%B5%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CE%BD/ στην τιμή των 20 ευρώ ανά αντίτυπο, θέλω να πληροφορήσω τους συναδέλφους ή αναγνώστες του forum τα εξής : - Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το γεγονός, γιατί απλά δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου αυτή τη μορφή παρασιτικής οικονομίας όταν το έκανα. - Πιστεύω ότι η εκτύπωση μιας κωδικοποίησης που συνεχώς ανανεώνεται δεν έχει κανένα απολύτως νόημα σε αντίθεση με την προστιθέμενη αξία του να έχεις πάντα ηλεκτρονικά την τελευταία έκδοση του κειμένου της (όσο κάποιος μπορεί να εμπιστευτεί ότι είναι η τελευταία). - Το να βοηθάμε την εκτύπωση τόσο μεγάλων κειμένων είναι οικολογική ανοησία για την εποχή μας. Παρ' όλα αυτά, αν κάποιοι συνάδελφοι νομίζουν ότι τους διευκολύνει ή τους συμφέρει από πλευράς κόστους η προμήθεια, υπενθυμίζω τα εξής : - Ο έγχρωμος εκτυπωτής στο γραφείο τους ενδεχομένως να παράγει το ίδιο αντίτυπο με χαμηλότερο κόστος. - Αν το τυπώσουν από το γραφείο τους έχουν πάντα το κέρδος ότι το κάνουν όταν πραγματικά το χρειάζονται έντυπο. - Σίγουρα θα είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση του κειμένου αν τυπωθεί τη στιγμή που θα το κατεβάσουν. Για το συγκεκριμένο επαγγελματία δεν θα κάνω κάτι γιατί ήδη έχω διαθέσει ελεύθερα τη δουλειά μου. Ίσως όταν ανέβω ξανά στην Αθήνα του κάνω μιά επίσκεψη για να δώ τι άλλο διαθέτει και να του κάνω πλάκα ! Ευχαριστώ για το χρόνο σας ... 2 1 19
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 Μπορούν όμως οι συνάδελφοι που δραστηριοποιούνται εκεί να του βάλουν λίγο χέρι
gio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2017 Μπράβο που το "πήρες" με τετοιο όμορφο τρόπο. Φυσικά και δεν ήταν σωστο αυτό που έγινε. Ελπιζω να βρεθει η σωστή αντιμετωπιση
tzankan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 Συγχαρητήρια και πάλι @kan62 !! Εξαιρετική δουλειά, και ανεκτίμητη προσφορά για όλη την κοινότητα. Ευχαριστούμε, σου χρωστάμε! Μια ερώτηση στην τελευταία έκδοση: Από το Άρθρο 10, στην παράγραφο 1δ, στα σχόλια των τεχνικών οδηγιών δεν υπάρχει το αντίστοιχο σχήμα/σκαρίφημα, ενώ σε παλαιότερη έκδοση υπήρχε. Έχει καταργηθεί το παράδειγμα με κάποια διάταξη, ή είναι ο "δαίμων" του τυπογραφείου; 1
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2020 Ευχαριστώ για την επισήμανση. Ο "δαίμων" όντως κτύπησε στην v13 ... Διορθώνω σε 5' ... 1
venezia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2022 Συνάδελφε για μια ακόμη φορά ένα ελάχιστο μπράβο για την προσπάθεια . Παρατήρηση : Στο άρθρο 2 παρ. 95 , ως ελάχιστο ελεύθερο ύψος κύριου χώρου αναγράφεται 2.50 . Δεν ισχύει το 2.65 ?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2022 Έχει αλλάξει από 2,65 σε 2,50 με κάποια τελευταία τροποποίηση. 1
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2022 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2022 1 ώρα πριν, venezia said: Συνάδελφε για μια ακόμη φορά ένα ελάχιστο μπράβο για την προσπάθεια . Παρατήρηση : Στο άρθρο 2 παρ. 95 , ως ελάχιστο ελεύθερο ύψος κύριου χώρου αναγράφεται 2.50 . Δεν ισχύει το 2.65 ? Στο σχόλιο ακριβώς δίπλα γράφει ότι τροποποιήθηκε με τον ν.4759/2020. 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα