asxetos222 Δημοσιεύτηκε June 15, 2017 at 03:26 μμ Δημοσιεύτηκε June 15, 2017 at 03:26 μμ (edited) Καλησπέρα μου ζητήθηκε να βγάλω ΠΕΑ σε κτιριο που χρησιμοποιειται ως καφετέρια ο εξωτερικος χώρος αποτελειται απο πέρκολα με μπαρ και καναπέδες και το κτίριο έχει κουζινα-τουαλέτες-αποθήκη-γραφειο διευθυντη και τίποτα άλλο επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω ΠΕΑ σε τριτογενη κτίριο έχω κάποιες απορίες 1, επιθεωρώ μόνο το κτίριο ως καφενείο ? 2, φωτισμο βάζω μόνο του κτιρίου ή και περιβάλλοντα χώρου ? 3, αερισμό-θερμανση-ψυξη δεν έχει τιποτα, οποτε βάζω κτιρίου αναφορας ? 4, έχει 5 ανεμιστήρες στην πέρκολα απ εξω αλλά δεν παίζουν ρόλο στον αερισμο, σωστα ? Ευχαριστώ Edited June 15, 2017 at 03:26 μμ by asxetos222
asxetos222 Δημοσιεύτηκε June 20, 2017 at 02:03 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 20, 2017 at 02:03 μμ Kaneis???
tassoskatsi Δημοσιεύτηκε June 26, 2017 at 10:10 πμ Δημοσιεύτηκε June 26, 2017 at 10:10 πμ Καλησπέρα μου ζητήθηκε να βγάλω ΠΕΑ σε κτιριο που χρησιμοποιειται ως καφετέρια ο εξωτερικος χώρος αποτελειται απο πέρκολα με μπαρ και καναπέδες και το κτίριο έχει κουζινα-τουαλέτες-αποθήκη-γραφειο διευθυντη και τίποτα άλλο επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω ΠΕΑ σε τριτογενη κτίριο έχω κάποιες απορίες 1, επιθεωρώ μόνο το κτίριο ως καφενείο ? 2, φωτισμο βάζω μόνο του κτιρίου ή και περιβάλλοντα χώρου ? 3, αερισμό-θερμανση-ψυξη δεν έχει τιποτα, οποτε βάζω κτιρίου αναφορας ? 4, έχει 5 ανεμιστήρες στην πέρκολα απ εξω αλλά δεν παίζουν ρόλο στον αερισμο, σωστα ? Ευχαριστώ Ο χώρος ο εξωτερικός είναι ανοιχτός?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα