qqlolz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2017 τελεια απλα αν δεν κανω λαθος αυτο δεν λειτουργει σε excel 2003. θα πρεπει να κατεβασω πιο καινουργιο η μπορω να μετατρεψω κατι σ αυτο το παραδειγμα?
qqlolz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 τελος παντων αλλαξα το excel μου..προσπαθω ομως να χρησιμοποιησω την συναρτηση αυτη για πανω απο 3ς στηλες....για 6 ας πουμε....αλλα αλαζοντας το reference της index για να περιλαμβανει περισσοτερες στηλες απο τον αρχικο πινακα δεν δουλευει...τι γινεται μ αυτο?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 kokoleko1 ευχαριστούμε για το excelaki. Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις λίγο την εντολή IFERROR?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Παράδειγμα με εντολή IFERROR. 1
kokoleko1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 (edited) τελος παντων αλλαξα το excel μου..προσπαθω ομως να χρησιμοποιησω την συναρτηση αυτη για πανω απο 3ς στηλες....για 6 ας πουμε....αλλα αλαζοντας το reference της index για να περιλαμβανει περισσοτερες στηλες απο τον αρχικο πινακα δεν δουλευει...τι γινεται μ αυτο? θέλει ctrl+shift + enter μετά την εισαγωγή της συνάρτησης. Θα δεις τα -->{ } Το ανέβασα ξανά με παράδειγμα για 6 στήλες επίσης και σε .xls, excel 2003 Για την IFERROR, το παραπάνω post με το βιντεάκι, και το link που έχω μέσα στο excel αρχείο είναι πολύ κατατοπιστικό. Edited Ιούλιος 2 , 2017 by kokoleko1
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Πολύ απλό και χρηστικό...ευχαριστώ
qqlolz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας... ηταν πολυτιμη... αν χρειαστω κατι αλλο θα επανελθω και αν μπορεσω να βοηθησω τον οποιοδηποτε με καποιο τροπο θα ηταν ευχαριστηση μου
qqlolz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 το αρχειο ομως δεν υπαρχει. σαν να μην ανεβηκε
kokoleko1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Είναι ανεβασμένο, απλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στα "downloads".
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 το αρχειο ομως δεν υπαρχει. σαν να μην ανεβηκε Δες τώρα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα