Engineer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β’ 2161 η απόφαση με Αριθμ. Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/23-06-2017 με την οποία ρυθμίζονται οι αναγκαίοι υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις για τη λειτουργία επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών. Η νέα υγειονομική διάταξη εδώ: http://www.michaniko...ποικ47829-2017/ Click here to view the είδηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
da-mi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2017 Από το 2012 έχω βαρεθεί να μελετώ σχετικές αποφάσεις. Όλο τα ίδια και τα ίδια.. Δεν έχουν με κάτι άλλο να ασχοληθούν? Τάχα μου απλοποιήσεις αλλά οι έλεγχοι καλά κρατούν για να μη χάνουν τα προνόμιά τους κάποιες υπηρεσίες...... Το σύστημα συνεχίζει να λυσσομανά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kampel81 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Αν και καθούμενος πολύ ορθά μιλάς.... συμφωνώ απόλυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Από το 2012 έχω βαρεθεί να μελετώ σχετικές αποφάσεις. Όλο τα ίδια και τα ίδια.. Δεν έχουν με κάτι άλλο να ασχοληθούν? Τάχα μου απλοποιήσεις αλλά οι έλεγχοι καλά κρατούν για να μη χάνουν τα προνόμιά τους κάποιες υπηρεσίες...... Το σύστημα συνεχίζει να λυσσομανά.... Δεν θα έπρεπε να γίνονται έλεγχοι;(!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spapako Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2017 Βεβαίως θα έπρεπε να γίνονται έλεγχοι, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει και ξεκάθαρη νομοθεσία για το αντικείμενο. Πλέον κάθε εβδομάδα δημοσιεύεται και μια νέα ΥΑ, ΦΕΚ, εγκύκλιος κτλ. Επίσης εμπλέκονται διαφορετικές υπηρεσίες με διαφορετική νομοθεσία η καθεμία (δήμος, περιφέρεια, υγειονομικό, πολεοδομία, πυροσβεστική) και το νομοθετικό πλαίσιο είναι το λιγότερο δαιδαλώδες... Τελικά δεν ξέρω καθόλου αν το σύστημα της γνωστοποίησης είναι απλούστερο από το προγενέστερο της αδειοδότησης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stravinsky Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2017 Με βάση το ΦΕΚ 526 β για εργαστήρια τροφίμων και ποτών, ορίζονταν συγκεκριμένα τ.μ. για το διαμέρισμα παρασκευής (50) , για το διαμέρισμα πλύσεως και τα λοιπά. Στο νέο νόμο ΦΕΚ 2161 Β δεν βλέπω κάποιο αντίστοιχο περιορισμό σε τ.μ. στο άρθρο 11, ή μου διαφεύγει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα