Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεντοπέργκολα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος


Mel_o

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

 

Έχω μια καφετέρια για την οποία έχω πληρώσει άδεια στο δήμο για κατασκευή ξύλινου deck απ έξω για να μπορέσουν τα τραπεζοκαθίσματα μου να είναι στο ίδιο επίπεδο με το υπόλοιπο μαγαζί.

Γίνεται να βάλω τέντες βάζοντας κολώνες επάνω στο ξύλινο αυτό deck δημιουργώντας έτσι μια πιο στιβαρή κατασκευή για να μπορώ να το κλείνω το χειμώνα όταν φυσάει? Το κτήριο είναι μονοκατοικία ιδιοκτησίας μου.

 

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια εκ των προτέρων. 

Link to comment
Share on other sites

 

Ο κάθε Δήμος έχει κάποιον κανονισμό περί καταλήψεως κοινοχρήστων χώρων που περιγράφει τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να υποβάλλετε τα δικαιολογητικά (σχέδια, κλπ) για να πάρετε την σχετική άδεια.

 

Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε στον Δήμο αφού οι χορηγούμενες άδειες κατά περίπτωση, αφορούν τόσο στην κατάληψη του χώρου με ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων που ήδη έχετε πάρει (όπως αναφέρετε), όσο και στα τοποθετημένα σε αυτόν λειτουργικά ή διακοσμητικά στοιχεία εξοπλισμού, μόνιμες κατασκευές στον παραχωρούμενο κοινόχρηστο χώρο όπως υποστυλώματα, δάπεδα, καθίσματα, ζαρντινιέρες, διαχωριστικά μεταξύ όμορων καταστημάτων, σκιάδια κ.λ.π.

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.