desta Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 (edited) Καλησπέρα, έχω ανακαλύψει τώρα που πάω να κάνω ταυτότητα κτιρίου ένα σοβαρό λάθος σε δήλωση του Ν.4178/13. Συγκεκριμένα θέλω να προσθέσω μία πολεοδομική παράβαση για μετατόπιση κτιρίου σε άλλη νόμιμη θέση. Κατ' αρχήν αναρωτιέμαι, αν και το ηλεκτρονικό σύστημα των αιτημάτων μου δίνει την δυνατότητα αιτήματος επαναφοράς σε υπαγωγή όντως ισχύει? Κατά δεύτερον αναρωτιέμαι πέραν της μίας επιπλέον πολεοδομικής παράβασης που θα προσθέσω θα μου κάνει επανυπολογισμό όλων των προστίμων? Το έχετε αντιμετωπίσει? Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited Δεκέμβριος 4 by Pavlos33
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 Δεν μπορείς να το κάνεις! Έχει λήξει πια αυτός ο νόμος. Απαιτείται μεταφορά της δήλωσης στον 4495, βεβαίως μετά από εξουσιοδότηση τη ιδιοκτήτη... Και στη συνέχεια η προσαρμογή όλων των δεδομένων στις απαιτήσεις του νέου νόμου κ.λπ.
desta Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 (edited) Ευχαριστώ πολύ, και εγώ μέχρι σήμερα αυτό κάνω τις μεταφέρω, αλλά πάνω στον πανικό μου (τα έχασα όταν είδα το λάθος μου) αναρωτήθηκα τι μπορώ να κάνω χωρίς να ρωτήσω τον πελάτη και επί πλέον είμαι σίγουρη ότι δεν μπορώ να τα ξέρω όλα🙂. Και πάλι ευχαριστώ! Το ερώτημά μου το υπέβαλα στο ΤΕΕ. Παρακάτω η απάντηση: Ναι μπορούν οι δηλώσεις που έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα υπαγωγής να επιστρέφουν σε ΥΠΑΓΩΓΗ για να διορθωθούν. Το πρόστιμο θα επανυπολογιστεί με τις τιμές που ίσχυαν κατά τον χρόνο υπαγωγής. Edited Δεκέμβριος 5 by desta Απάντηση από ΤΕΕ n4178 <[email protected]>
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 23 ώρες πριν, desta said: ...Ναι μπορούν οι δηλώσεις που έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα υπαγωγής να επιστρέφουν σε ΥΠΑΓΩΓΗ για να διορθωθούν. Το πρόστιμο θα επανυπολογιστεί με τις τιμές που ίσχυαν κατά τον χρόνο υπαγωγής. Άστους να "κουρεύονται"! Αυτό που απάντησαν (υποθέτω προφορικώς) όχι μόνο είναι λάθος αλλά είναι και παράνομο!!!
desta Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 (edited) Αυτό που έγραψα μου το στείλαν με email έτσι ακριβώς. Edited Δεκέμβριος 6 by Pavlos33 διαγραφή παράθεσης του αμέσως προηγούμενου μηνύματος (βλ. κανόνες συμμετοχής)-Pavlos 33
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 Φαντάσου λέει να είχες υπάγει ακίνητο π.χ. 20 τ.μ. στις διατάξεις του Ν.4178/2013 και σήμερα εν έτει 2024, αφού ήδη ο νόμος έχει λήξει εδώ και αρκετά χρόνια, να διορθώνεις τα τ.μ. της συγκεκριμένης δήλωσης και να βάζεις 500 τ.μ. ... Κι αυτό για τον υπάλληλο του "φίλτατου" ΤΕΕ είναι καθόλα νόμιμο και αποδεκτό!!! Δεν προχωράω περισσότερο, διότι οι "δαίμονες" της διαχείρισης καιροφυλακτούν....
desta Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 (edited) Θα περάσει από ΣΥΠΟΘΑ, λόγω αύξησης προστίμου πάνω από 20%... Πάντως συμφωνώ μαζί σου. Edited Δεκέμβριος 6 by Pavlos33 διαγραφή παράθεσης του αμέσως προηγούμενου μηνύματος (βλ. κανόνες συμμετοχής)-Pavlos 33
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα