Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Όταν η δήλωση Ν. 4014 γίνει μεταφορά στον 4495 τα στοιχεία ιδιοκτήτη είναι κλειδωμένα και δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Καλημέρα Ιάσονα. Αυτό την ρώτησα για να δούμε αν και που κολλάει η διαδικασία της. Αναμένουμε την απάντηση της συναδέλφου.
janna Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 (edited) Τα στοιχεία μπορω να τα επεξεργαστω οπότε θα διαγράψω εντελώς τα στοιχεία του προηγούμενου ιδιοκτήτη και θα βάλω του νέου;Θα το αναφέρω στη τεχνική έκθεση μόνο; Μην απαντάς πατώντας "παράθεση" κάτω από τα μηνύματα. Μπορείς απλά να γράφεις κατευθείαν από κάτω. Pavlos 33 Edited Φεβρουάριος 13 by Pavlos33
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Bάζεις του νέου ιδιοκτήτη και αναφέρεις το ιστορικό αλλαγής ιδιοκτητών. Το ακίνητο μας ενδιαφέρει για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες. 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 Πριν όμως από οποιαδήποτε κίνηση να ενημερώσεις - συνεργαστείς με τον συμβολαιογράφο του ιδιοκτήτη.... 1
thessalon-77 Δημοσιεύτηκε Saturday at 08:13 μμ Δημοσιεύτηκε Saturday at 08:13 μμ (edited) Λάβε και μια συναίνεση του προηγούμενου ιδιοκτήτη (αφου η δήλωση υπαγωγής ήταν σε εκείνον) για αλλαγή των στοιχείων της δήλωσης. Edited Saturday at 08:16 μμ by thessalon-77 1
teo2 Δημοσιεύτηκε Sunday at 12:30 μμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 12:30 μμ Καλησπέρα αγαπητοί Κοι Συνάδελφοι. Έχω ένα ερώτημα όσον αφορά την διαφορά το 20% του προστίμου. Έχω μια δήλωση 4495 που εχει γίνει στις 23/6/2020 (Περίοδος Δ). Ήρθε ο ιδιοκτήτης για να του κάνω ΗΤΚ. Παρατηρώ ότι δεν εχει υπολογίσει ο συνάδελφος σαν Υ.Κ. τα τμήματα εκτός περιγράμματος του υπογείου (Βεράντες μπαζωμένες φαίνονται στην Ο.Α). Από ένα τεστ που έκανα είχε προσθέσει την Υ.Κ. την περίοδο Δ υπήρχε μια διαφορά κάτω του 20%, ενώ με την σημερνή περίοδο Θ υπερβαίνει το 20%. Το ερώτημα είναι αν τον υπολογισμό για την υπέρβαση του προστίμου κατά 20% τον κάνει το σύστημα βάσει της περιόδου Δ που υποβλήθηκε η δήλωση η πάει με τον υπολογισμό της σημερνής περιόδου Θ και το πάει πάνω από 20%. Πιστεύετε ότι πρεπει να ασχοληθώ με το θέμα του μη υπολογισμού της Υ.Κ. η να το αγνοήσω και να προχωρήσω στην ΗΤΚ Ευχαριστω πολύ για τις απόψεις σας.
akis73 Δημοσιεύτηκε Sunday at 12:52 μμ Δημοσιεύτηκε Sunday at 12:52 μμ Καλησπέρα Θεόφραστε, ο υπολογισμός θα γίνει με βάση τα πρόστιμα που ίσχυαν κατά τον χρόνο υπαγωγής. Γνώμη μου είναι ότι καλύτερα να υπολογίσεις και την υπ. κάλυψης που δεν είχε υπολογιστεί εξαρχής. Αν η διαφορά είναι και <20% στο πρόστιμο τότε ακόμα καλύτερα αφού αποφεύγεις και την διαδικασία με την επιτροπή μέσω ΣΥΠΟΘΑ. 1
evapal Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν On 11/7/2023 at 1:25 ΜΜ, Roukat said: Μόλις επικοινώνησα με Τ.Ε.Ε., μου είπαν ότι καλά τα έχω κάνει, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί βγάζει παράβολο 100€ κι όχι 250€, αλλά στο τέλος σίγουρα θα βγάλει όλο το ποσό οπότε κομπλε. Καλησπέρα! Επειδή έχω ακριβώς την ίδια περίπτωση, περαιωμένη τακτοποίηση Ν3843 και λοιπή παράβαση, θα ήθελα να ρωτήσω ποια ήταν τα απαιτούμενα αρχεία προς υποβολή; Απαιτείται και διάγραμμα κάλυψης, τομές,κλπ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα