Didonis Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν 37 λεπτά πριν, casablanca90 said: ... Με προβληματίζει το γεγονός ότι η τοποθέτηση του κτιρίου με την άδεια (1983) ... Αφού βγήκε άδεια στο Τοπογραφικό της είχε την υποχρέωση να δείξει τις γραμμές Αιγιαλού και Παραλίας (χειμέριο κύμα κλπ)..... Αν το απέκρυψαν υπάρχει πρόβλημα με την Άδεια ....
Elounda Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν 20 ώρες πριν, casablanca90 said: Έχω κτιριο εντός οικισμού το οποίο κατασκευαστηκε το 1983 με ΟΑ, βρίσκεται ολόκληρο μεσα στη ζώνη αιγιαλού παραλίας οι οποίες καθοριστηκαν με Φεκ το 1979 (πριν την ΟΑ).Τακτοποιούνται οι αυθαίρετες κατασκευές????? Αυτό που εννοεί @Pavlos33 είναι είναι ότι κατά την έκδοση της Ο.Α δεν έλαβαν υπόψιν τις γραμμές αιγιαλού παραλίας (ακουσια,εκούσια τον λόγο δεν μπορώ να τον ξέρω) με αποτέλεσμα το κτήριο που προβλεπόταν στην Ο.Α να είναι εντός ζώνης παραλίας. Για μένα δεν μπορει να γίνει τακτοποίηση αλλά και τίθεται θέμα άδειας άσχετα αν είναι πολύ παραπάνω από 5 χρόνια η έκδοση της Ο.Α καθώς εδώ συντρέχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Επειδή προσωπικά δεν είμαι ούτε θέλω να γίνω μάγος, αναμένω τοπογραφικό διάγραμμα. 1
Elounda Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν 25 λεπτά πριν, Pavlos33 said: Επειδή προσωπικά δεν είμαι ούτε θέλω να γίνω μάγος, αναμένω τοπογραφικό διάγραμμα. Ε σαφώς έχεις δίκιο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα