Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Friday at 06:21 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 06:21 μμ Κώστα αν δεν φαίνεται η σκάλα στο εγκεκριμένο σχέδιο θα την βάλεις με αναλυτικό (λόγω του ότι είναι ανοιχτή). Δεν σε ενδιαφέρει αν και τι μετρούσε με βάση τους προγενέστερους ΓΟΚ. Συγκρίνεις με το εγκεκριμένο σχέδιο κάτοψης. Εξυπακούεται ότι στον ίδιο αναλυτικό "σουμάρεις" και ότι άλλο ψιλό υπάρχει σε αυθαιρεσίες.
kan62 Δημοσιεύτηκε Friday at 06:24 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 06:24 μμ Η σκάλα δεν είναι προ 1975 ; Τι το συζητάς παράβολο είναι ...
Didonis Δημοσιεύτηκε Friday at 08:05 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:05 μμ (edited) 1 ώρα πριν, Pavlos33 said: .. αν δεν φαίνεται η σκάλα στο εγκεκριμένο σχέδιο θα την βάλεις με αναλυτικό (λόγω του ότι είναι ανοιχτή).... 1 ώρα πριν, kan62 said: ... Τι το συζητάς παράβολο είναι ... οκ Παύλο και εγώ για αναλυτικό την έχω υπολογίσει έως τώρα.... και ναι στον αναλυτικό βάζω τα άπαντα ακόμα και την βεράντα και τις μάντρες που δεν δείχνουν τα σχέδια.... Θόδωρε ... ναι το ξέρω πως όλα μόνο με παράβολο θα πάει.... (το γράφω κι όλας) απλά αν μετρούσε σε εκείνον τον ΓΟΚ ΣΔ-ΣΚ να το βάλω έτσι..... για να είμαι και πιο τίμιοι δηλαδή..... Θυμάμαι κάποιοι παλαιοί ΓΟΚ είχαν ειδικές διατάξεις να μη μετράνε ή να μετράνε οι ανοιχτές σκάλες ..... Edited Friday at 08:09 μμ by Didonis
kan62 Δημοσιεύτηκε Friday at 08:09 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:09 μμ 2 λεπτά πριν, Didonis said: εκείνον τον ΓΟΚ ΣΔ-ΣΚ να το βάλω έτσι..... Δεν σε καταλαβαίνω, που να το βάλεις ; Στην αποτύπωση το έβαλες, που αλλού εννοείς ;
Didonis Δημοσιεύτηκε Friday at 08:11 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:11 μμ Μόλις τώρα, kan62 said: Δεν σε καταλαβαίνω, που να το βάλεις ;... σε φύλλο καταγραφής βρε.... σκάλα ανοιχτή υπέρβαση ΣΔ - ΣΚ πρασιά κλπ (κοστολογικά το πρόστιμο δεν θα αλλάξει και το ξέρω)
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Friday at 08:16 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:16 μμ Kώστα για την υπαγωγή της ανοιχτής σκάλας στο άρθρο 100 (αναλυτικός) δεν είσαι υποχρεωμένος να τεκμηριώσεις ότι δεν προσμετρούσε στη δόμηση κατά τη χρονολογία της κατασκευής της. Αποτελεί κατασκευή που δεν αντιστοιχίζεται σε επιφάνεια χώρου σύμφωνα με το λεκτικό του άρθρου 100 Ν. 4495. Όσο για σκάλες που δεν προσμετρούσαν σε δόμηση, ήδη θυμάμαι ότι ίσχυε σε προ 23 και οριοθετημένους οικισμούς για σκάλες ανοιχτές από το διαμορφωμένο έδαφος προς τον όροφο και το δώμα (1 μέτρο μέγιστο πλάτος και απόσταση 1 μέτρο από τα πλάγια όρια). Τώρα για τα εντός σχεδίου θα πρέπει να ξεσκονίσουμε ΓΟΚ 73 και τα συστήματα δόμησης
kan62 Δημοσιεύτηκε Friday at 08:18 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:18 μμ Η ανοικτή κλίμακα εντός πρασιάς στον ΓΟΚ '55 είναι λειτουργική προεξοχή. Καμία σχέση με ΥΔ και λοιπά. Άρθρο 39. Οπότε δεν βάζεις τίποτε, ούτε αναλυτικό, μόνον αποτύπωσή της και παράβολο.
Didonis Δημοσιεύτηκε Friday at 08:24 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:24 μμ (edited) μερσί μπόις...... (έσκισε η ομάδα) Edited Friday at 08:24 μμ by Didonis
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε yesterday at 04:40 πμ Δημοσιεύτηκε yesterday at 04:40 πμ Didonis, πολύ το παιδεύεις βρε λεβέντη! "Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε"!
Didonis Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν 16 ώρες πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said: Didonis, πολύ το παιδεύεις βρε λεβέντη! ... γενικά ναι το έχω αυτό το βίτσιο..... πάντα το παιδεύω ακόμα και τρίτων ακίνητα.... Οπότε ένας λόγος παραπάνω για αυτό που αφορά την κληρονομιά των 2 μου παιδιών και τα 2 ανηψάκια..... (η σκάλα συγκεκριμένα αφορά την ανηψιά, τα δικά μου η άλλη πλευρά)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα