Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κώστα, να τα χαίρεσαι τα παιδιά σου και τα ανήψια με υγεία και όπως ποθείς να τα δεις. Οι αυθαιρετονόμοι, όπως πολλές φορές έχουμε πει και στο φόρουμ, δεν έχουν σχέση με έκδοση άδειας. Καλώς ή κακώς, το θέμα είναι σαφές και λέει..."ότι δεν φαίνεται στα εγκεκριμένα σχέδια της Ο.Α λαμβάνεται ως παράβαση". Άρα, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι η σκάλα δεν προσμετρούσε στο Σ.Δ (το πιθανότερο), αφού δεν φαίνεται πουθενά, θα της χρεώσεις αυθαιρεσία (με αναλυτικό όπως προείπαμε). Το θέμα αλλάζει, αν θα ήθελες να προβείς σε άδεια νομιμοποίησης σύμφωνα όμως με το σύνολο των διατάξεων που ίσχυαν κατά το χρόνο τέλεσης όλων των αυθαιρεσιών (δεν πας επιλεκτικά κατά το συμφερότερον μεταξύ ΓΟΚ 55 και ΝΟΚ). Στην περίπτωση αυτή της νομιμοποίησης θα έψαχνες αν προσμετρούσε η σκάλα, όπως και πολλά ακόμη σύμφωνα με τους τότε ισχύοντες κανονισμούς.

• Απαντήσεις 1,4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

μερσί Παύλο....

Θα την χρεώσω την ριμάδα μη μας λένε και τσίπιδες..... λολ

Δημοσιεύτηκε

Didonis, έτσι για να σε δυσκολέψω ...

Αφού είσαι Κατ.1, η δήλωση που θα βάλεις τη σκάλα είναι της ανηψιάς ή κάνεις κοινόχρηστη ;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Πάντως αξίζει τον κόπο πριν υποβληθεί η δήλωση, να φτιαχτεί και κάτι που να σκεπάζει τη σκάλα! Είναι κρίμα να βρέχεται η ανιψιά....

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Δημοσιεύτηκε

Και επειδή εδώ παραπέρα, σε άλλη συζήτηση του forum, συζητάνε κάτι σχετικό ... καλό είναι να κάνεις κάτι και με την ολισθηρότητα των παλαιών μαρμάρων της σκάλας όταν βραχούν (η ανηψιά βρίσκεται σε κίνδυνο).

Καλημέρα σε όλους !

Δημοσιεύτηκε (edited)
1 ώρα πριν, kan62 said:

... ή κάνεις κοινόχρηστη ;

Κοινόχρηστη προς Α Όροφο και Δώμα στο τμήμα αυτό. Κι αν μου βγάλεις πρόβλημα ότι κοινόχρηστη κατ 1 γιόκ θα την κάνω παράρτημα της ιδιοκτησίας του Διαμερίσματος του Α Ορόφου.

* * * *

1 ώρα πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said:

....Είναι κρίμα να βρέχεται η ανιψιά....

24 λεπτά πριν, kan62 said:

.... καλό είναι να κάνεις κάτι και με την ολισθηρότητα των παλαιών μαρμάρων της σκάλας...

ναι πρόβλημα η ολισθηρότητα.... το ξέρω. Η θεία μου (αδερφή μαμάς μου και γιαγιά ανιψιάς) που έφυγε πριν 2 χρόνια είχε φάει τούμπα...

Τώρα στο άνω διαμέρισμα μένει η πρώτη ξαδέρφη μου (αλλά είμαστε ως αδέρφια ως και οι δυο μοναχοπαίδια) .... 

Θα τους κυνηγήσω τουλάχιστον να βάλουν αντιολισθηρά εκεί....   

Edited by Didonis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.