laxanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Υφίσταται υπέρβαση ύψους νομίμου κτίσματος < επιτρεπόμενο ύψος της περιοχής. Αρα θα παει με αναλυτικό. Αυτο εχει γινει πριν την 01/01/1983. Ταυτοχρόνα εχω και αλλες λοιπές οι οποίες εχουν γίνει >1983. (1 μαντρα συγκεκριμένα). Ας αρχίσουμε απο το πώς θα αντιμετωπίζατε αυτες τις 2 περιπτώσεις για να πάμε εκ των υστέρων στην αρχική μου απορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 (edited) 7 λεπτά πριν, laxanos said: Υφίσταται υπέρβαση ύψους νομίμου κτίσματος < επιτρεπόμενο ύψος της περιοχής. Αρα θα παει με αναλυτικό. Αυτο εχει γινει πριν την 01/01/1983. Σωστά. 7 λεπτά πριν, laxanos said: Ταυτοχρόνα εχω και αλλες λοιπές οι οποίες εχουν γίνει >1983. (1 μαντρα συγκεκριμένα). Είσαι απολύτως βέβαιος ότι, έγιναν μετα το 83; Αν εισαι, με αναλυτικό (δεύτερο). Edited Μάρτιος 30 , 2019 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 (edited) Δδλ 2 λοιπές παραβάσει ή 1 και για τα 2 (προ 83 και μετά 83)? Edited Μάρτιος 30 , 2019 by laxanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Αν είσαι απολύτως βέβαιος για τις χρονολογίες, τότε ναι!!! Γιατι σε προβληματίζει;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Δε μου απαντάς όμως αν εισαι στην άποψη για 1 λ.π ή για 2 δλδ 1 για τα προ και μια για τα μετά το 1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Σου απαντησα. Δύο παραβασεις. Υπάρχει κανείς που θα εβαζε μία παραβαση, εφόσον υπηρχαν τεκμήρια του χρονου κατασκευής;; Γιατι να το κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Για το δεύτερο 250ρι που ναι τζάμπα. Απλά η εν λόγω περίπτωση είναι "ειδική" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 (edited) Και τι σε ενδιαφέρει; Εσύ θα τα πληρώσεις; Μήπως εσύ θα κερδίσεις κάτι extra; Ο Ρομπέν πάει, πέταξε.... Τώρα είναι ο Τσακαλώτος ... Καληνύχτα. Πάω να μαζέψω τα παιδιά. Edited Μάρτιος 30 , 2019 by ΙΑΣΟΝΑΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megapad Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 Συνάδελφοι σε αυθαίρετο που έχω κατηγορία 1 - 2 και 3, έχω και κάτι στέγαστρα 30 τ.μ. που κατασκευάστηκαν το 2000. Τα υπολόγισα πως είναι μια λοιπή παράβαση. Αυτά τι κατηγορία τα βάζω? Δεν έχει υπάρξει καμία άδεια στο οικόπεδο, οπότε σκέφτομαι ή κατηγορία 5 ή κατηγορία 2 με την λογική ότι τις λοιπές παραβάσεις τις τραβάνε οι άλλες κατ. Πως τις αντιμετωπίζετε τις λοιπές παραβάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksteve Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 Οπωσδήποτε κατηγορία 5. Λογική ότι "τις λοιπές παραβάσεις τις τραβάνε οι άλλες κατηγορίες" δεν υφίσταται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα