Largy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 (edited) Σύμφωνα με την εγκ. 2 o έλεγχος γίνεται ανά ΟΙ Για τη ΜΣΕ θα κάνεις έλεγχο για κάθε ένα εξώστη χωριστά Edited Ιανουάριος 21 , 2020 by Largy Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabasilig Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2020 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Ιάσονα καλημέρα, επανέρχομαι σε ένα θέμα που είχαμε συζητήσει λίγο παλιότερα. Σου είχα ξανασυζητήσει μια περίπτωση διαμερίσματος μιας πολυκατοικίας που είχε φτιαχτεί ένα τζάκι πριν την 28/7/11 και ανάφερες τότε ότι το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται στην καμινάδα, γιατί πιστεύεις ότι θα βρίσκεται κάποιο πρόβλημα στην καμινάδα του τζακιού?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 γιατί αυτή 1. διέρχεται μέσα από άλλες ιδιοκτησίες (χωρίς πιθανά να έχει την έγκρισής τους) και 2. γιατί η καμινάδα καταλήγοντας στο δώμα ή στην όψη επηρεάζει τα κοιν/στα (και ως εκ τούτου απαιτείται κοινή δήλωση ή έγκριση του 51% κτλ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Την καλησπέρα μου Βασίλη! Άρτσι τα είπε όλα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 να ξαναδουμε αυτο το 51% Δεν προβλεπεται πλεον απο καμμια διαταξη... [τις καλησπερες μου] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 εγω δεν ξέρω αν διέρχεται απο άλλες ιδιοκτησίες, μου ζητήθηκε να δω αν ενα διαμέρισμα εχει αυθαιρεσίες, βρήκα ένα τζάκι και πρόκειται να μελετήσω κατα πόσο συνιστά αυθαιρεσία που χρήζει τακτοποίηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Απ' έξω το είδες;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billanas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 On 8/1/2020 at 9:17 ΜΜ, Pavlos33 said: 1. Στα πλαίσια μια πιο "ελαστικής" ερμηνείας, ενδεχομένως και να μπορείς, αφού μπορείς να ισχυρισθείς μείωση του ύψους της μπαλκονόπορτας. 2. Μπορείς να έχεις έναν αναλυτικό που να περιλαμβάνει και εργασίες κατηγορίας 3 σύμφωνα με την εγκύκλιο 2. Ο νόμος δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, όπως δεν ανέφερε και ο 4178, όπου και τότε μέσω της εγκ. 4 δόθηκε η ίδια ερμηνεία. Δεν μπορεί να ισχύσει το παραπάνω σε περιπτώσεις της κατηγορίας 3 που αφορούν χώρους (πχ αποθήκη). ερμηνεία της εγκ. 2: "Στις περιπτώσεις που συνυπάρχουν αυθαίρετες μικρές παραβάσεις με αυθαιρεσίες της παρ.5 του άρθρου 100 είναι δυνατή η σύνταξη αναλυτικού προϋπολογισμού για το σύνολο των αυθαιρεσιών (Κατηγορίας 3 και παρ.5 του άρθρου 100) προκειμένου να υπολογιστεί το ενιαίο ειδικό πρόστιμο" Παύλο καλημέρα, που στηρίζεις την άποψη πως δεν μπορεί να υπολογιστεί αποθήκη Κατηγορίας 3 με αναλυτικό όταν υπάρχουν κι άλλες λοιπές παραβάσεις; Η εγκύκλιος νομίζω δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Μου έχει διαφύγει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
janna Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2020 Δεξαμενή νερού δηλώνεται κατ'.3 μπορεί να δηλωθεί και με αναλυτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα