Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Παίδες την εκχωμάτωση περιβάλλοντος χώρου πλέον δεν την υπολογίζουμε με αναλυτικό, αλλά δηλώνεται ως κατηγορία 3? (Μέχρι + - 1,00 μ) ?!??!
Largy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 (edited) Εργασίες διαμόρφωση εδάφους εως 1 μ κατηγορία 3.θθ Edited Δεκέμβριος 11 , 2017 by Largy
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Θεωρώ ότι έχεις το δικαίωμα επιλογής, αν θα υπάγεις σε κατηγορία 3 ή σε λοιπή παράβαση με αναλυτικό. Τα ίδια ίσχυαν και στο ν. 4178 για εργασίες κατηγορίας 3 που δεν αφορούσαν χώρους όπως αποθήκες κλπ. Μπορούσες να τις υπάγεις στις λοιπές παραβάσεις, με κατηγορία διαφορετική της κατηγορίας 3 φυσικά.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 (edited) Δεν νομίζω, γιατί το λες? Άλλο διαμόρφωση και άλλο εκχωμάτωση..... που μάλλον εννοείς για το υπόγειο... Edited Δεκέμβριος 11 , 2017 by Faethon11
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 (edited) Δεν νομίζω, γιατί το λες? Άλλο διαμόρφωση και άλλο εκχωμάτωση..... που μάλλον εννοείς για το υπόγειο... χμ..... μάλλον αυτό είναι το κρίσιμο σημείο. Εχω περίπτωση (ορθογώνιο οικόπεδο κ κτίρο) όπου εχω ισόγειο (Κατάστημα - Στοά που οδηγει στο κλιμ/σιο κ ισόγειο διαμέρισμα) στο 0,00 σύμφωνα με την Ο.Α. Στην πράξη, η μισή στοά κ ο ακάλυπτος χαμήλωσε κατά 70 πόντους με κατασκευή ράμπας, ενώ ταυτόχρονα κατασκευάστηκε αυθαίρετο τμήμα υπογείου με πρόσβαση απο τη στοα με κλίμακα καθόδου... Το λαμβάνω σαν εκχωμάτωση με αναλυτικό ή σαν διαμόρφωση εδάφους κ κατηγορία 3? 2.Ισόγειο.pdf Edited Δεκέμβριος 11 , 2017 by Alsterwasser
karanus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 (edited) Νομίζω ότι η Κ3 αναφέρεται δε διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου.(π.χ. ακόμα, η ίσως και μόνο, αδόμητου οικοπέδου η γηπέδου) Εσύ την διαμόρφωση την έχεις εντός του περιγράμματος της κάλυψης , αν καταλαβαίνω σωστά. Οπότε με αναλυτικό. Edited Δεκέμβριος 11 , 2017 by karanus
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Νομίζω ότι η Κ3 αναφέρεται δε διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου. Εσύ την διαμόρφωση την έχεις εντός του περιγράμματος της κάλυψης , αν καταλαβαίνω σωστά. Οπότε με αναλυτικό. Σωστά.... εν μέρει εντός της κάλυψης και ταυτόχρονα και στον οπίσθιο ακάλυπτο. Κ εγω τείνω πρός αναλυτικό
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Καλησπερα.Στο δωμα διωροφης οικοδομης υπαρχουν κολητα δυο αποθηκες. Μια 5.90 μ2 κ μια 5.96 μ2. Επισης στον ακαλυπτο χωρο υπαρχει ακομα μια αποθηκη εμβαδου 3.75 μ2. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να τις ενταξω στην κατ 3. Ολες εχουν υψος περιπου 2.20 μ2. Μπορω μηπως να ενταξω μονο τη μια στην κατηγ. 3 λογω οτι το αθροισμα τους σε εμβαδο υπερβαινει τα 15 μ2 κ λγω οτι ειναι τρεις ανεξαρτητες?
spapako Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Κατά τη γνώμη ΔΕΝ ανακατευόμαστε, διότι ανά πάσα στιγμή σε ενδεχόμενη καταγγελία από γείτονα, εκπίπτει (μετά από τη σωστή διαδικασία) η όποια δήλωση διότι κυρίως μιλάμε για αυθαιρεσίες στις όψεις κτιρίων (απαιτείται ΟΑ και 100% συναίνεση) κι αυτό δεν το υπολογίζει κανένας..... Γιατί ΟΑ; Σύμφωνα με άρθρο 30, παρ. η) του Ν.4495/2017 δεν απαιτείται για επίτοιχους αερίου και κλιματιστικά
karanus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2017 (edited) ANTONIS130 Βάζουμε τις δύο (πιό μεγάλες) σαν 1Κ3 και την άλλη με ΥΔ+ΥΚ. Για τον μειωτικό περιμένουμε... Edited Δεκέμβριος 11 , 2017 by karanus
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα