ksteve Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 Μπερδεύτηκα.. Τελικά, σε οικοδομή εκτός σχεδίου με οικοδομική άδεια, αυθαίρετη αλλαγή χρήσης υπογείου από αποθήκη - garage σε κατοικία μπορεί να πάει κατηγορία 4? Γίνεται έλεγχος του 40-40-20? Αν υπάρχουν και άλλες αυθαιρεσίες συνυπολογίζονται τα τ.μ. αυτά, γιά την εύρεση κατηγορίας?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 (edited) 1. Η μόνη αυθαιρεσία είναι αυτή στο ακίνητο; 2. Η αλλαγή χρήσης πότε έγινε; 3. Επιφάνεια γηπέδου είναι πόση; Edited Οκτώβριος 12 , 2018 by Pavlos33
ksteve Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 Pavlos33, πολύ σωστά αυτά που αναφέρεις. Το ερώτημα το έθεσα γενικά προκειμένου να αναφερθούν απόψεις που θα μας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση περιπτώσεων σχετικά με τη κατηγορία 4. Επί του προκειμένου προβληματισμού, συνήθως υπάρχουν και άλλες αυθαιρεσίες επιπλέον από αυθαίρετη αλλαγή χρήσης υπόγειας αποθήκης σε οικία. Το θέμα είναι αν στην επιφάνεια αυτών προστίθεται η επιφάνεια της αλλαγής χρήσης υπόγειας αποθήκης σε οικία γιά να γίνει έλεγχος του 40-40-20. Η χρονολογία αλλαγής χρήσης είναι γύρω στο 2005.
kostaras4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 Θεωρώ ότι πρέπει να προστεθεί στα τετραγωνικά του υπολογισμού καθώς είσαι Εκτός σχεδίου, σε αντίθεση με το αρθ. 96 - Κατηγορία 4, όπου αναφέρεται σε υπόγειους χώρους σε εντός σχεδίου περιοχές. 1
Guest Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2018 Συμφωνώ ότι πρέπει να προστεθεί εκτός αν είναι Κατ 1,2,3.
kan62 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2018 1 ώρα πριν, Ευαγγελία Φλώρου said: Συμφωνώ ότι πρέπει να προστεθεί εκτός αν είναι Κατ 1,2,3. Εύα καλημέρα, το τελευταίο δεν είναι σωστό.
Guest Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2018 τι εννοείς ότι η Κατηγορία 3 δεν προστίθεται;
ksteve Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2018 Κατηγορία 3 δεν πρέπει να προστίθεται.
Guest Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2018 14 ώρες πριν, ksteve said: Κατηγορία 3 δεν πρέπει να προστίθεται. Αυτό εννοούσα, ότι προστίθενται όλα πλην Κ1, Κ2, Κ3. Αυτό μου είπαν στο helpdesk του ΤΕΕ. Το ρώτησα 2 φορές σε δυο διαφορετικές επισκέψεις για να σιγουρευτώ, τώρα αν δεν μου τα είπαν σωστά....αλλά νομίζω δεν είναι παράλογο αφού τα Κ1, Κ2, Κ3 εξαιρούνται από κατεδαφίσεις κλπ...
kan62 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Εύα, συγνώμη για την καθυστέρηση απάντησης αλλά ήμουν μακρυά. Εννοούσα ότι μόνο της Κατ.3 δεν προστίθενται. Οι άλλες δύο κατηγορίες προστίθενται κανονικά. Ως προς την απάντηση του helpdesk ... ισχύει μόνο αν βασίζεται σε διάταξη του νόμου. Και προφανώς αυτή που σου έδωσαν δεν βασίζεται. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα