Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Μου λες λοιπόν ότι στο σύστημα του ΤΕΕ τικάρεις το Ναι στο αιτών για τους συνιδιοκτήτες (όλους στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού συναινούν στην τακτοποίηση) και Όχι στον πληρεξούσιο; Κατάλαβα καλά; Συγνώμη. Ναι και στον πληρεξούσιο

Edited by amadeus2000
Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, Pavlos33 said:

Στην εφαρμογή του ΤΕΕ θα αναγράψεις τα ονόματα των συνιδιοκτητών με τα ποσοστά τους. Στα έγγραφα, δηλώσεις κλπ υπογράφει ο πληρεξούσιος.

• 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφοί. Σε τακτοποίηση εχω βαλει 1ΦΚ κατηγορία 2 ΥΔ αποθήκης με 0.5 συντελεστή και 1ΦΚ κατηγορία 4 με 1 λοιπή παραβάση μονο. Μου ζητάει τομες και διάγραμμα κάλυψης. Δεν είναι παραλοηο αυτό; Αν διαγραψω οποίο απο τα δυο ΦΚ μου ζητάει τα σωστα αρχεία ειτε της κατηγορίας 2 είτε του αναλυτικού κατηγορία 4. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων.

Δημοσιεύτηκε (edited)

@cvck καλησπέρα συν/φε, αν ήταν σκέτο κατ.2 προφανώς δεν ήθελε έξτρα σχέδια πλην της κάτοψης. Αν ήταν μόνο 1 ΛΠ (δεν θυμάμαι τι ακριβώς λέει ο νόμος), αλλά ας πούμε ότι δεν θέλει τομή+ΔΚ. Το σύστημα προφανώς μπερδεύεται με το συνδυασμό και σου ζητάει τα έξτρα σχέδια λόγω της κατ.4 της λοιπής παράβασης. Αν καταλήξεις ότι τα έξτρα σχέδια δεν απαιτούνται, τότε απλά στο αντίστοιχο πεδίο ανέβασε σχετικό ενημερωτικό ότι βάσει του άρθ.99 ότι δεν απαιτούνται.

Edited by akis73
Δημοσιεύτηκε (edited)

@cvck Kαλημέρα. Όπως τα λέει ο Άκης είναι τα πράγματα. Ορθώς ζητούνται τα επιπλέον διότι η αυθαιρεσία άρθρου 100 (1 λοιπή παράβαση) δεν είναι η μοναδική της δήλωσης. Αυτό αναφέρεται στην παρ. 5 άρθρο 100.

"Ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις, που δηλώνονται παραβάσεις αποκλειστικά αυτής της κατηγορίας (εννοεί με αναλυτικό άρθρο 100), δεν υποβάλλονται τα δικαιολογητικά γγγ, δδδ, εεε της παραγράφου στ του άρθρου 99."

Η αυθαιρεσία αναλυτικού ποια είναι στη δήλωσή σου;

Edited by Pavlos33
  • Upvote 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.