steve100 Δημοσιεύτηκε February 8, 2018 at 12:18 μμ Δημοσιεύτηκε February 8, 2018 at 12:18 μμ Σε ένα κατάστημα (είδος χρήσης υπηρεσίες) έχουμε λοιπές παραβάσεις που αφορούν κατασκευή εσωτερικής σκάλας που οδηγεί στο υπόγειο, αλλαγή ανοιγμάτων και αλλαγή της θέσης του W.C.Το σύστημα μου ζητάει και Τεχνική έκθεση αρμόδιου μηχανικού για Η/Μ. Είναι λογικό; έχει κάποιος κάτι αντίστοιχο
janna Δημοσιεύτηκε February 8, 2018 at 03:19 μμ Δημοσιεύτηκε February 8, 2018 at 03:19 μμ Κοιτα αν η επικρατουσα χρηση ειναι κατοικια σε ολοκληρη την οικοδομη δεν ζητουσε ΗΜ στον 4178 για δοκιμασε το δεν ξερω αν ισχυει με το 4495.
samourg Δημοσιεύτηκε February 10, 2018 at 05:53 μμ Δημοσιεύτηκε February 10, 2018 at 05:53 μμ Έχω πολυκατοικία ενός ιδιοκτήτη με δυο κατοικίες στον πρώτο όροφο (βάσει ΟΑ) οι οποίες έγιναν ένα ωραιότατο διαμέρισμα. Δεν έχει κάνει σύσταση. Κάνουμε δήλωση μόνο στον όροφο (διαμερισμάτωση) ή εξετάζουμε όλο το κτίριο?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε February 10, 2018 at 07:19 μμ Δημοσιεύτηκε February 10, 2018 at 07:19 μμ Κοιτα αν η επικρατουσα χρηση ειναι κατοικια σε ολοκληρη την οικοδομη δεν ζητουσε ΗΜ στον 4178 για δοκιμασε το δεν ξερω αν ισχυει με το 4495. Είσαι βέβαιος-η γι' αυτό;;;;;
janna Δημοσιεύτηκε February 11, 2018 at 01:20 μμ Δημοσιεύτηκε February 11, 2018 at 01:20 μμ Ειχα δυο περιπτωσεις στη μια ειχε ισογειο καταστημα και δυο οροφους κατοικια εγινε υπαγωγη με επικρατουσα χρηση κατοικια ας ειχα αυθαιρεσιες και στο καταστημα και στις κατοικιες εκει δεν μου ζητηθηκε ΗΜ.Την αλλη ηταν ανεξαρτητη οριζοντια ιδιοκτησια καταστημα με λοιπες παραβασεις στις αλλες οριζοντιες δεν εκανα τιποτα εκει μου ζητησε ΗΜ.Γ'
adamscdifc Δημοσιεύτηκε February 11, 2018 at 06:34 μμ Δημοσιεύτηκε February 11, 2018 at 06:34 μμ Το σύστημα ζητάει να ανέβει αρχείο με την Αμοιβή Μηχανικού τι βάζουμε? το αρχείο από τις αμοιβές και τη σύμβαση ανάθεσης-ανάληψης έργου?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε February 12, 2018 at 06:48 πμ Δημοσιεύτηκε February 12, 2018 at 06:48 πμ .................... στη μια ειχε ισογειο καταστημα και δυο οροφους κατοικια εγινε υπαγωγη με επικρατουσα χρηση κατοικια ας ειχα αυθαιρεσιες και στο καταστημα και στις κατοικιες εκει δεν μου ζητηθηκε ΗΜ. Θεωρώ ότι, δεν είναι ούτε ορθό, ούτε νόμιμο, αυτό που έκανες!
janna Δημοσιεύτηκε February 12, 2018 at 07:21 πμ Δημοσιεύτηκε February 12, 2018 at 07:21 πμ Πως το δικαιολογεις αυτο αφου ο ενας οροφος ειναι καταστημα (υπηρεσιες) και οι δυο οροφοι κατοικια δεν ειναι επικρατουσα χρηση κατοικια? εχω αυθαιρεσιες και στο καταστημα και στις κατοικιες που ειναι το μη νομιμο και μη ορθο .
dimitris GM Δημοσιεύτηκε February 12, 2018 at 07:50 πμ Δημοσιεύτηκε February 12, 2018 at 07:50 πμ (edited) Έχω πολυκατοικία ενός ιδιοκτήτη με δυο κατοικίες στον πρώτο όροφο (βάσει ΟΑ) οι οποίες έγιναν ένα ωραιότατο διαμέρισμα. Δεν έχει κάνει σύσταση. Κάνουμε δήλωση μόνο στον όροφο (διαμερισμάτωση) ή εξετάζουμε όλο το κτίριο? ολο το κτιριο.. Και, αφου δεν εχει γινει συσταση ΟΙ, μπορεις να θεωρησεις την μη κατασκευη μεσοτοιχιας σαν καθαιρεση, μαζι με τις υπολοιπες παραβασεις, για να μην δοσεις 250 σαν "διαμερισματωση" ανα όροφο... στη συνεχεια κανεις και συσταση ΟΙ σε ολη την οικοδομη... [δλδ ο πελατης που πληρωνει ΕΝΦΙΑ στα "μικτα", τι περιμενε τοσα χρονια και δεν εκανε συσταση ΟΙ???] Edited February 12, 2018 at 08:03 πμ by dimitris GM
samourg Δημοσιεύτηκε February 12, 2018 at 08:30 πμ Δημοσιεύτηκε February 12, 2018 at 08:30 πμ Σε ευχαριστώ Δημήτρη Θα κάνω μια ερώτηση πάλι, γιατί είναι λίγο κουτοπόνηρος και μπορεί να μου το κρύβει (μην ρωτήσεις γιατί...) Εν τω μεταξύ, είναι μισθωμένο... Γίνεται να μισθώνεις χωρίς να έχεις κάνει σύσταση? Άβυσσος...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα