ksteve Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 (edited) Η υπέρβαση που έχεις είναι 6τ.μ.. Αυτά ρυθμίζεις. Για να βρεις το ποσοστό Υ.Δ. και Υ.Κ. τα συγκρίνεις με του σημερινούς όρους δόμησης. Δηλαδή για την Υ.Δ. κάνεις 6/250 <50%. Συνολική δόμηση ασφαλώς θα αναφέρεις 256τ.μ. Edited Νοέμβριος 22 , 2018 by ksteve Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 ακριβώς! όμως στο διάγραμμα που κάνω τους υπολογισμούς βγαίνει 256τμ σύνολο > από 240τμ που είναι η επιτρεπόμενη δόμηση σήμερα (αφού άλλαξαν οι όροι δόμησης από 300+τμ χτίιζει μόνο 240τμ), αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρυθμίσω 256-240=16τμ, ρυθμίζω μόνο τα 6τμ και απλά το αναγράφω έτσι στο διάγραμμα κάλυψης. Σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksteve Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 Σωστά. Αφού αυθαίρετα είναι τα 6τ.μ. και φυσικά τα 250τ.μ. της άδειας παραμένουν όπως απεικονίζονται στην άδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksteve Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 patty, να συμπληρώσω ότι στο Δ.Κ. θα αναφέρεις τους σημερινούς όρους δόμησης σε συνέχεια αυτών με τους οποίους εκδόθηκε η άδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patty Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2018 ναι έχω βάλει το παλιό διάγραμμα κάλυψης και δίπλα τις νέες κατόψεις/περίγραμμα με υπολογισμούς και νέους όρους δόμησης. Ευχαριστώ Κsteve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 μπορεί να με ενημερώσει κάποιος τα δικαιολογητικά Ν.4495 Ως ΠΟΤΕ πρεπει να εχουν ανεβει, οριστικα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saleptsis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 Έξι μήνες μετά την υπαγωγή από όσο ξέρω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 Arche Δεν νομίζω ότι μπορεί να απαντήσει κάποιος. Εγώ σε δικά μου που έχω και περασε και το 6μηνο , μιά χαρά ανεβαίνουν και τώρα. Τουλάχιστον ανέβαιναν πριν απο 6-7 μέρες. Πάντως βάσει νόμου όπως το έγραψε ο Saleptsis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 έλεγα μήπως δόθηκε καμιά παράταση όπως λέγεται και με τον Ν.4178/13, δεν το γνώριζα και είπα να ρωτήσω μήπως κάτι έχει αλλάξει. Τώρα να νοιξω λίγο τη συζήτηση Καρανους δεν διαφωνώ ότι τα δικαιολογητικά θα ανεβαίνουν, μπορεί όμως να επιβληθεί πρόστιμο για όσους τα ανεβάσουν εκπρόθεσμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα