ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2023 Δεν νομίζω! αλλά σίγουρα απάντηση θα πάρεις μέσω ΤΕΕ
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2023 40 λεπτά πριν, DIONISIS R said: Γνωρίζει κάποιος πως μπορούν 4 συνιδιοκτήτες να προβούν σε εφάπαξ πληρωμή του προστίμου? Αν ο καθένας πληρώσει την αναλογία στο πρόστιμο ξεχωριστά το δέχεται το σύστημα? Όχι! Μαζεύει ένας τα χρήματα από όλους και κάνει μια πληρωμή και τελείωσαν....
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2023 Όπως επίσης τμηματική δεν γίνεται και για την τελευταία δόση των δηλώσεων (όταν αυτή -η τελευταία- διαφέρει από τις ανά μήνα καταθέσεις) Π.Χ μηνιαία 80,82 και η τελευταία 80,83€ -Οπότε αν από λάθος σου ήδη κατέβαλες τα 80,82 δεν μπορείς να ξανακαταθέσεις 0,01€ και να εξοφλήσεις -περαιώσεις την δήλωση
Patrick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2023 (edited) Καλησπέρα εχω δήλωση Ν.4495 σε υπαγωγή με πληρωμένο το 30% και δόσεις . Ο ιδιοκτήτης εχει πληρώσει ένα μέρος και εχει αφήσει γύρω στις 10 ληξιπρόθεσμες ...μπορω να προχωρήσω σε ταυτότητα? Edited Φεβρουάριος 1 , 2023 by Patrick
Γερόλυκος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2023 (edited) Patrick, μπορείς. Θα αναφέρεις την εξόφληση του 30% στην περιγραφή για το στάδιο της δήλωσης. Edited Φεβρουάριος 2 , 2023 by Γερόλυκος
janna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 Έχει πληρωθεί το παράβολο το 2020 και έκτοτε δεν έχει πληρωθεί κατι άλλο .Σήμερα θέλει ο ιδιοκτήτης να πληρώσει εφάπαξ όλο το ποσό έγινε αίτημα στο τεε και απορρίφθηκε γιατί έπρεπε να έχει πληρωθεί εντός μηνός από την ημερομηνία του παραβόλου το όλο πρόστιμο .Επομένως παραμένει με δόσεις και δεν έχει έκπτωση του 20%.Υπάρχει κατι άλλο ώστε να μπορέσει να μειωθεί το πρόστιμο κατα αυτο 20%.
zulumpo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 Καλησπέρα συνάδελφοι, -Σε μια τακτοποιηση που τελειώνω. Έχει πληρωθει το παραβολο των 250 ευρω και το ανταποδοτικο τέλος 15 ευρω. -Έχω ένα (1) φύλλο καταγραφης με μια παραβαση μειωτικου συντελεστή, και στο ίδιο φυλο καταγραφης εχω επιλεξει μια λοιπη παραβαση. -Υπέβαλα την δήλωση με εφαπαξ πληρωμή για 20% έκπτωση ωστε να εκδοθει η εντολη πληρωμης του προστιμου, και μου βγαζει ενα ποσο κατι λιγοτερο απο 2 ευρω.... Εχω κανει κατι λάθος; Ευχαριστω,
avgoust Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 313,96*0.8=251,17 (τελικό συνολικό πρόστιμο λόγω έκπτωσης 20% εφαπαξ πληρωμης) Υπενθύμιση : το παράβολο ένταξης είναι ένα είδος προκαταβολής και αφαιρείται από το συνολικό πρόστιμο. Αρα : 251,17-250 (παράβολο) = 1,17 ( υπόλοιπο προστίμου προς εξοφληση.) 1
zulumpo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 (edited) Σευχαριστω για την άμεση απαντηση, δηλαδη το προστιμο της λοιπης παραβασης (250) ισουται με το παραβολο =250, και το υπολοιπο 1,17 ειναι για τα τμ που δηλωθηκαν. Ελπιζω να καταλαβα σωστα. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited Νοέμβριος 9 by Pavlos33 διαγραφή παράθεσης του αμέσως προηγούμενου μηνύματος (βλ. κανόνες συμμετοχής)-Pavlos 33
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα