pipakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2018 Υπήρχε κι ένα helpdesk κάποτε που το συμβουλευόμουν συχνά, να υπάρχει ακόμα άραγε? Θα το ψάξω κι αν έχω κάποιο νέο θα ενημερώσω...
giannnis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2018 κάποιος που να γνωρίζει πως ξεχωριζει το ατομικό από το οικογενειακό εισόδημα??
pardamaskou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2018 Συνάδερφοι καλησπέρα Έχω περίπτωση συγκυριότητας 50-50% όπου ο ένας εκ των δύο (συζύγων) είναι Μακροχρόνια άνεργος. Για την Υ.Δ. είναι κατανοητό ότι αυτή επιμερίζεται στα ποσοστά τους για την αντίστοιχη έκπτωση, σύμφωνα με αρ.100, παρ.13. Την "λοιπή παράβαση" πως την καταχωρούμε? Αν καταχωρηθεί ως "Μακρ.Ανεργοι" ανέρχεται στα 60/75€ αντί του 200/250€. Τείνω να επιλέξω τη δυσμενέστερη περίπτωση, για να είμαι/είναι καλυμμένη/οι, ωστόσο θα ήθελα να ακούσω αν μπορει στηριχτεί μια διαφορετική γνώμη. ευχαριστώ πολύ
pipakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2018 Στο τότε help desk του 4178 μου είχαν πει πως είτε χρεώσεις την λοιπη παράβαση στον συνιδιοκτητη που δικαιούται τον μειωτικο συντελεστή είτε στον άλλον είναι και τα δύο σωστά. Άρα τα καλά και συμφέροντα!!
pardamaskou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2018 σε ευχαριστώ πολύ pipakos!
avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2018 (edited) Η ιδιότητα του τριτέκνου ελέγχεται κατά την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης ,της ισχύος του νόμου ή της κατασκευής του αυθαιρέτου ? Edited Οκτώβριος 11 , 2018 by avgoust
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2018 η ιδιοτητα κρινεται για αυτον που υποβαλλει σημερα. 1
kgavr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΝ ΣΕ 2 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ (50%-50%) ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΧΕΙ 80% ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ,ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ή ΜΟΝΟ Ο ΜΕ 80% ΑΝΑΠΗΡΙΑ;ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΚΠΤΩΣΗ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. (1) Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση για ήδη υπάρχον με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. (2) Απαγορεύονται τα κεφαλαία στο κείμενο των δημοσιεύσεων και στους τίτλους. Κάνε άμεσα επεξεργασία και διόρθωσέ τα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33 Edited Οκτώβριος 12 , 2018 by Pavlos33
killertomato Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 δεν γράφουμε κεφαλαία, υπάρχει αντίστοιχη ενότητα - μην ανοίγεις νέο θέμα κάνε τον κόπο να διαβάσεις τους όρους συμμετοχής
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2018 δες εδω στο 103 παρ.1 https://www.michanikos.gr/files/file/1553-νόμος-449517-v2/?page=2&tab=comments#comment-11093 και μην γραφεις κεφαλαια... 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα