civilpablo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2022 Καλησπέρα προχωρώ σε άδεια νομιμοποίησης εντελώς αυθαίρετης κατοικίας εντός οικισμού, έτους κατασκευής 1988. Έχει πληρωθεί το παράβολο στον 4495. Τα βασικά πολεοδομικά μεγέθη κάλυψη, δόμηση και όγκος είναι εντός των σημερινών περιορισμών. Κατασκευές σε ακάλυπτους χώρους, όπως μπάρμπεκιου εντός πλάγιας απόστασης, τοίχοι διαμόρφωσης περιβάλλοντα μεγαλύτερου του 1,5μ και κουρ ανγκλαίζ που δεν πληρούν τον περιορισμό, κατά ΝΟΚ, του 1/2 της όψης στην οποία αντιστοιχούν πως τα αντιμετωπίζω; Θα πρέπει να τακτοποιηθούν με αναλυτικό, να μετρήσουν στην κάλυψη-δόμηση (κουρ ανγκλαίζ) ή να κατεδαφιστούν (μπάρμπεκιου εντός δ); Link to comment Share on other sites More sharing options...
RON Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2022 Καλημέρα σας, Εχω ένα κτίσμα το οποίο δεν διαθέτει οικοδομική άδεια. Δυστυχώς να το τακτοποιήσω δεν μπορώ εφόσον δεν υπάρχει πλέον η κατηγορία 5. Η ερώτηση μου είναι εάν είναι εφικτό να βγάλω αδεια νομιμοποίησης? και επίσης στο σύστημα των αυθαίρετων θα με αφήσει να καταβάλω το παράβολο εφόσον είμαι κατηγορία 5?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2022 Για ποιους λόγους είσαι κατηγ. 5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RON Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2022 On 24/3/2022 at 2:03 ΜΜ, venezia said: Για ποιους λόγους είσαι κατηγ. 5 ? Είμαι κατηγορία 5 γιατί δεν υπάρχει οικοδομική άδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2022 Το σύστημα δεν σου το επιτρέπει . Κάνε ερώτημα στο ΤΕΕ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2022 Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν ψηφίστηκε ο νόμος για την παράταση της προθεσμίας για άδεια νομιμοποίησης από 2 σε 4 χρόνια από την ημερομηνία ένταξης στον νόμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2022 εδω απο τον καν62 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2022 36 λεπτά πριν, dimitris GM said: εδω απο τον καν62 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Δημήτρη Δεν έχει καμιά σχέση με παλιές διατάξεις Πριν από καμιά εβδομάδα κυκλοφόρησε στο internet ότι προβλέπεται να κατατεθεί και να ψηφισθεί αυτή η διάταξη με αυτό το περιεχόμενο 20 ώρες πριν, kostaskappa said: παράταση της προθεσμίας για άδεια νομιμοποίησης από 2 σε 4 χρόνια από την ημερομηνία ένταξης στον νόμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2022 Δημήτρη μου χίλια συγνώμη https://www.kodiko.gr/nomothesia/diataksi/781702 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα