venezia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 Συνάδελφοι πως αντιμετωπίζεται αυθαίρετη κατασκευή που έγινε την χρονική περίοδο που οικισμός είχε χαρακτηρισθεί στάσιμος και εν συνεχεία ο οικισμός ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ σαν στάσιμος λόγω ανάπτυξης ? Εμπίπτει στις ευεργετικές διατάξεις του αρθ. 112 , η επειδή σήμερα δεν είναι χαρακτηρισμένος στάσιμος δεν έχει την μείωση του 30% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 δες τις χρονολογιες του 1337 σε σχεση με το ποτε αποχαρακτηρισθηκε Θεωρω οτι, εφοσον η αυθαιρεσια εγινε πριν το 1983 και ο αποχαρακτηρισμος αργοτερα καλυπτεσαι. "Μπορεί να εξαιρεθούν από την υποβολή δηλώσεων κατά το άρθρο 15 τουνόμου αυτού οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων που έχουν κατασκευαστεί πριν από την 31.1.1983 και βρίσκονται σε οικισμούς που παρουσιάζουν στασιμότηταανάπτυξης και οι οποίοι προσδιορίζονται με απόφαση του ΥπουργούΧωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος που δημοσιεύεται στην Εφημερίδατης Κυβερνήσεως. Οι διατάξεις της προηγούμενης παρ. δεν εφαρμόζονταισε παραδοσιακούς οικισμούς." Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 dimitris GM Να θεωρήσω λογικά ότι , οι κατασκευές που έγιναν μετά τον αποχαρακτηρισμό , δεν εμπίπτουν στο μειωτικό συντελεστή 30% , σωστά ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2017 "λογικα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2017 Εγώ νομίζω ότι, αφού σήμερα ο οικισμός δεν είναι στάσιμος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η διάταξη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamproud Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2017 Καλημέρα, Αυθαίρετο λεβητοστάσιο που εξυπηρετεί την κατοικία που υπάρχει στο οικόπεδο αλλά είναι ανεξάρτητο κτίριο πιστεύετε ότι μπορεί να δηλωθεί με χρήση κατοικίας ώστε να έχει ο ιδιοκτήτης την προβλεπόμενη για τους στάσιμους οικισμούς έκπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2017 100% μπορεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamproud Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2017 Κι εγώ έτσι πιστεύω. Μου φαίνεται παράλογο να το δηλώσω με χρήση υπηρεσίες. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamproud Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Καλημέρα, Έχει κάνει κάποιος υπαγωγή σύμφωνα με το άρθρο 112?Τι δικαιολογητικά ζητάει το σύστημα?Στο στάδιο της επεξεργασίας της δήλωσης μου βγάζει 13 δικαιολογητικά τα οποία δεν μπορώ να δω ποια είναι. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 το 112 ζηταει μονον τα α, ε και ζ δικαιολογητικα του αρθρου 99 και κατοψη αρα "κατι" δεν πατας καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα