venezia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2022 Οι νόμοι είναι. παράλογοι...?? Συνάδελφε κι εγώ ξεκίνησα να το κάνω με έγκριση εργασιών , αλλά το σύστημα δεν μου έδινε προσαρμογή αυθαίρετου και ακύρωσα την αιτηση. Μετά από επικοινωνία με το ΤΕΕ με παρέπεμψε στην διαδικασία που προανέφερα... Εσύ κάνε ότι σε φωτίσει 😀
zulumpo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2022 (edited) 14 hours ago, venezia said: Οι νόμοι είναι. παράλογοι...?? Συνάδελφε κι εγώ ξεκίνησα να το κάνω με έγκριση εργασιών , αλλά το σύστημα δεν μου έδινε προσαρμογή αυθαίρετου και ακύρωσα την αιτηση. Μετά από επικοινωνία με το ΤΕΕ με παρέπεμψε στην διαδικασία που προανέφερα... Εσύ κάνε ότι σε φωτίσει 😀 ναι είναι! Προφανώς με έγκριση εργασιών θα το κάνω. Καθώς αα) βεβαίωση του πληροφοριακού συστήματος για την περαίωση της διαδικασίας υπαγωγής της κατασκευής. Δεν μπορεί να εκδοθεί σε αυτό το στάδιο, και να θέλαμε να παρανομήσουμε για να την βγάλουμε δεν μπορούμε. Edited Οκτώβριος 11 , 2022 by zulumpo
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Καλημέρα σας. Έχω περίπτωσω τακτοποίησης πέργκολας και μικρής επέκτασης στο υπόγειο, κατ 4 σε παραδοσιακό οικισμό. Πήρα έγκριση από ΥΠΠΟ και το ΤΕΕ μου ζήτησε επιτροπή ΚΕΣΑ. Καταθέτουμε τα απαραίτητα εγγραφα ηλεκτρονικά? Και αν ναι στο e adeies? Ή με φυσικό φακελο? Ευχαριστώ
venezia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 1 hour ago, ANTONIS130 said: Καλημέρα σας. Έχω περίπτωσω τακτοποίησης πέργκολας και μικρής επέκτασης στο υπόγειο, κατ 4 σε παραδοσιακό οικισμό. Πήρα έγκριση από ΥΠΠΟ και το ΤΕΕ μου ζήτησε επιτροπή ΚΕΣΑ. Καταθέτουμε τα απαραίτητα εγγραφα ηλεκτρονικά? Και αν ναι στο e adeies? Ή με φυσικό φακελο? Ευχαριστώ Όχι στο e adeies . Τα στέλνεις στο ΚΕΣΑ ηλεκτρονικά αρχικά (email : [email protected] - τηλ.γραμματείας 2106475102 )και μετά την γνωμάτευση στέλνεις φυσικό φάκελλο στο ΚΕΣΑ για θεώρηση των σχεδίων . 2
ΝΙΚΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 και μετά την έγκριση του ΚΕΣΑ, πρέπει να ενημερώσεις και το ΥΠΠΟ και να στείλεις την έγκριση αυτή και σε αυτούς για να περαιωθεί ο φάκελος του ακινήτου...😰
venezia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 3 minutes ago, ΝΙΚΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ said: και μετά την έγκριση του ΚΕΣΑ, πρέπει να ενημερώσεις και το ΥΠΠΟ και να στείλεις την έγκριση αυτή και σε αυτούς για να περαιωθεί ο φάκελος του ακινήτου...😰 Δεν προκύπτει αυτό από το νόμο . Το ΥΠΠΟ εισηγείται και το ΚΕΣΑ σαν τελική Επιτροπή γνωμοδοτεί . Όχι άλλο κάρβουνο συνάδελφοι .... στο τέρας της γραφειοκρατίας και των διαδικασιών επιτροπών του 4495. 1
ΝΙΚΗ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2022 δεν προκύπτει αλλά το ζητάνε (ΥΝΜΑΘ)-ΚΕΣΑΜΑΘ). Πολλά δεν προκύπτουν απ' το νόμο σε όλη αυτή τη διαδικασία, αλλά δυστυχώς συμβαίνουν-, επίσης ζητάνε και φωτογραφία της πράξης των σχεδιών.
Roukat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2022 Καλημέρα, έχω αυθαίρετο κατηγορίας 5 σε αρχαιολογικό χώρο-ιστορικό τόπο ( ο θεός ξέρει για ποιο λόγο αλλά τεσπα...) οπότε πάω μες άρθρο 116 παρ.9β. Η ερώτηση είναι : τι επιλέγω στην πλατφόρμα του ΤΕΕ??? Εντός παραδοσιακού οικισμού με διαδ. επιτροπής?
ChristinaK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2022 (edited) 17 λεπτά πριν, Roukat said: Εντός παραδοσιακού οικισμού με διαδ. επιτροπής? Ναι (δεν λέει μόνο παραδοσιακό,λέει "/τμήμα πόλης/προστατευόμενων περιοχών" Edited Δεκέμβριος 3 , 2022 by ChristinaK εδιτ 2 2
Roukat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2022 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2022 (edited) οκ ευχαριστώ πολύ. Σε αρχαιολογικό χώρο-ιστορικό τόπο αυθαίρετο κατηγορίας 1 που πάει με άρθρο 116 παρ.9α, θα βάλω Εντός παραδοσιακού οικισμού/τμήμα πόλης/ χωρίς διαδ. επιτροπής? (αυτό με τη διαδικασία επιτροπής με μπερδεύει όπως κατάλαβες) Edited Δεκέμβριος 3 , 2022 by Roukat
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα