ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2019 Πρέπει να επιλέξεις αντί "ρύθμισης", "σταυλικές εγκαταστάσεις" και στην αρχική φόρμα και στο φύλλο καταγραφής
liumier Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 (edited) Καλησπέρα, εκτός σχεδίου με οικοδομική άδεια και άδεια ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικής εγκατάστασης έχω υπέρβαση δόμησης. Έχω λοιπόν τις εξής απορίες ως προς την συμπλήρωση της δήλωσης: Ως προς την επικρατούσα χρήση, βάζετε υπηρεσίες ή μεταποίηση πρωτογενούς τομέα? (αφορά αιγοπρόβατα) Η κατηγορία για τους στάβλους είναι μόνο 5 ή μπορώ και στην 4 εφόσον είναι εντός περιορισμών? (Ο.Α. και κατασκευή το 2009) Το κτίσμα προσωρινής διαμονής είναι μεγαλύτερο από 50 τ.μ. (150 τ.μ. σήμερα), για τα παραπάνω τετραγωνικά μέτρα, κύριος χώρος ή χώρος μειωτικού συντελεστή (0,50) ή μέχρι τα 100 τ.μ. (για τα 50 τ.μ. δηλαδή ) μειωτικός συντελεστής 0,50 και τα υπόλοιπα Κ.Χ.? Υπάρχει και κατασκευασμένο εκκλησάκι 5 τ.μ., προφανώς όχι για τα πρόβατα... τι λέτε γι' αυτό ? Ευχαριστώ Edited Σεπτέμβριος 16 , 2019 by liumier
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 θεωρω οτι: Πληρωνεις το παραβολο των 300 ευρω του αρθρου 120, για τις σταυλικες και τα συνοδά κτιρια ενα φυλλο για τα 50 τμ. που απαλασσονται ενα φυλλο για τα 100 τμ. της υπερβασης και ενα φυλλο για το εκκλησακι. 1
Gschoinas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2020 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2020 (edited) On 16/9/2019 at 9:37 ΜΜ, dimitris GM said: . Edited Φεβρουάριος 9 , 2020 by Gschoinas Λαθος
Gschoinas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2020 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2020 Καλησπέρα, Πελάτης μου έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του ένα στάβλο αλλά ο ίδιος δεν είναι κτηνοτρόφος. Δεδομένου ότι αυτός είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης που θα μπει και στα στοιχεία της δήλωσης, μπορω να το δηλώσω ως σταβλικες εγκαταστάσεις και να πληρώσω 300 ευρω παράβολο? * Ο στάβλος (220μ2) με πατάρι για αποθήκευση τροφών (140μ2) είναι σε μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο αγροτεμαχιο και έτος κατασκευής 1974 Ευχαριστώ
GEORGE KARA Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2020 Εχω αυθαίρετες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις χωρίς άδεια και κατοικία με άδεια (ως εκτός σχεδίου κατοικία) στην οποία έχουν γίνει αυθαίρετες επεκτάσεις. Πως θα αντιμετωπίζατε τη περίπτωση ; Στη δήλωση της κτηνοτροφικής θα δηλώνατε και την κατοικία ή θα κάνατε ξεχωριστές δηλώσεις για κάθε χρήση ξεχωριστά; Στο διαγραμμα καλύψης/δομησης θα μετρούσατε τις σταυλικές εγκαταστάσεις πρόχειρες κατασκευες ως υπερβάσης του διαγράμματος για τον υπολογισμό των ποσσοστών;
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2020 (edited) Την κατοικια σαν κατοικια , με τις επεκτασεις της. Ως προς τις επεκτασεις της, θα μπορουσε 1-2 απο αυτες εμβαδου μεχρι 50 τμ. να αποτελει κατοικια του σταυλιτη Λοιπες εγκαταστασεις σαν "σταυλικες" υπο τους ορους του120. Edited Μάρτιος 30 , 2020 by dimitris GM
CHRISTOSPAOK Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2020 (edited) Καλημέρα σε όλους τους συνάδελφους.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Έχω να ρυθμίσω σταυλική εγκατάσταση η οποία αποτελείται από 3 ανεξάρτητους σταύλους και 2 ΤΟΛ-θερμοκήπια.Πόσα φύλλα καταγραφής θα πρέπει να συμπληρώσω. Άν φτιάξω ένα φύλλο για κάθε εγκατάσταση μου βγάζει 300 ευρώ έκαστο. Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited Απρίλιος 24 , 2020 by Pavlos33 διορθώθηκε η ορθογραφία του κειμένου (βλ. κανόνες συμμετοχής)
Roukat Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2020 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2020 (edited) Καλημέρα, θέλω να ρυθμίσω μία σταυλική εγκατάσταση και συγκεκριμένα ένα πρόχειρο κατάλυμα ζώων. 1)Σαν δικαιολογητικά το ΤΕΕ βγάζει πέντε, ποια εννοεί? Τα είδα όταν προχώρησα τη δήλωση και τα επισυνάπτω 2) εγώ βάζω ως αιτών τον μισθωτή (που είναι γιος του ιδιοκτήτη). Για τον μισθωτή βάζω το έντυπο Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης. Μήπως χρειάζεται να βάλω συναίνεση ιδιοκτήτη ή έστω το μισθωτήριο? Edited Μάιος 26 , 2020 by Roukat
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα