John61Kf Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 Όχι δεν δηλώνεται στο Ε9 και λειτουργεί για εσωτερική χρήση. Δεν υπάρχει λογιστήριο κτλπ εντός της μονάδας. Στο διάγραμμα κάλυψης που μου ζητάει το σύστημα, τα τετραγωνικά των σταυλικών εγκαταστάσεων μετράνε στη δόμηση και στη κάλυψη; Θα πρέπει να προσμετρηθούν στο διάγραμμα κάλυψης;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 Η γνώμη μου είναι να μην το βάλεις γραφείο διότι περιπλέκεται η κατάσταση χωρίς λόγο. Βάλε το π.χ αποθήκη ακόμη και κατοικία μπορείς αν δεν έχεις υπερβεί τα 50 τ.μ.
John61Kf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 Καλησπέρα Συνάδελφοι. Σε αγροτεμάχιο που έχει ανεγερθεί σταυλική εγκατάσταση με Ο.Α. το 1995 και έχουν γίνει κάποιες επιπλέον αυθαίρετες κατασκευές, εξετάζουμε αν οι αυθαιρεσίες ξεπερνούν το 40% των επιτρεπόμενων στοιχείων δόμησης και κάλυψης για να το εντάξουμε στην κατηγορία 5 ή λόγω του γεγονότος ότι είναι σταυλική εγκατάσταση με αυθαιρεσίες την χρονολογία 1995 το εντάσσουμε κατευθείαν κατηγορία 4; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 Αν δεν κάνω λάθος στα προηγούμενα δικά σου posts το ίδιο ερώτημα υπήρχε.
John61Kf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 Συνάδελφε Καλησπέρα, Δεν είχα θέσει αντίστοιχο ερώτημα στις προηγούμενες αναρτήσεις. Από όσο καταλαβαίνω όμως, το αντιμετωπίζουμε κανονικά, σε περίπτωση δηλαδή που ξεπερνάει το 40% των συντελεστών κάλυψης και δόμησης, εντάσσεται κατηγορία 5. Το νέο μου ερώτημα, αν και εφόσον μπορείτε να μου απαντήσετε, είναι: Σε περίπτωση που έχει κατασκευαστεί αυθαίρετο κτίσμα στο αγροτεμάχιο το 1995( Όπως είπα και σε προηγούμενες αναρτήσεις, υπάρχουν 2 Ο.Α. μία το 1987 και μία το 1995) μου σε απόσταση από τα διπλανά αγροτεμάχια, μικρότερη των 15 μέτρων, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει πρόβλημα; Πάει Κατηγορία 5; Με συγχωρείτε για την αφέλεια των ερωτήσεων μου, αλλά είμαι νέος στο χώρο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
John61Kf Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν Συνάδελφοι, υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να μπορεί να βοηθήσει και να απαντήσει στο ερώτημα μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα