ariane Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2020 Καλησπέρα κι από μένα... Ξέρει κανείς: α) Πως προσθέτουμε μηχανικό σε οριστική δήλωση του 4178 για να εισάγουμε έλεγχο η/μ? Μπορώ να ζητήσω να επιστρέψει τώρα σε Υπαγωγή ή υπάρχει κάποια προθεσμία που παρήλθε χωρίς να την πάρω χαμπάρι? β) Περαιωμένη, εξοφλημένη και με όλα τα δικαιολογητικά της δήλωση του 4014 μεταφέρθηκε στον 4495 για να εκδοθεί βεβαίωση σύμφωνα με τις οδηγίες και εγκυκλίους... Όμως οι ισόγειοι βοηθητικοί χώροι του προηγούμενου νόμου πλέον θα πρέπει να μπουν στους κύριους λόγω μεγέθους (>50τμ), σωστά ??? . Μου υπολογίζει ένα τρελό επιπλέον πρόστιμο... Τί κάνω? Το πρόστιμο θα είναι απαιτητό ? Και η ιστορία με την "αυτόματη" μεταφορά στον 4495 (άρθρο 88, γ (ββ)) ? Παρακαλώ για βοήθεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2020 α)Δεν μπορείς να προσθέσεις μηχανικό σε οριστική. Κάνε αίτημα να γυρίσει σε υπαγωγή με αυτή την αιτιολογία. Δε θα χεις προβλημα. β)Κανονικά αν δεν αλλάξεις τα μεγέθη δεν πρέπει να σου βγάζει μεγαλύτερο πρόστιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariane Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 Καλημέρα. Συνταξιούχος μηχανικός μπορεί σήμερα να μεταφέρει δήλωση από τον 4014/2011; Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 όχι. Θα πρέπει να γίνει αλλαγή διαχειριστή της δήλωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect1976 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2020 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση για τις δηλώσεις του 4178/13 που δεν μεταφέρονται στον Ν. 4495/17, θα πρέπει να τις κάνουμε οριστική υπαγωγή πριν τις 30-09-20 και να υπολείπεται μόνο το ανέβασμα των εγγράφων ή αρκεί και η υπαγωγή; Edited Σεπτέμβριος 28 , 2020 by architect1976 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freecat Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 (edited) Αντιμετωπίζω το εξής: Διαπιστώνω λάθος επιλογή κατηγορίας σε περαιωμένη δήλωση του 4495 απο μεταφορά απο τον 4178. Εχει παρέλθει το 18μηνο. Να ρισκάρω να την ανοίξω; Μπορείτε να με βοηθήσετε; Έχω πελαγώσει. Edited Σεπτέμβριος 30 , 2020 by freecat Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 @freecat Φιλε μου σε καταλαβαίνω , σε συμπονώ , συμπάσχω αν θες μαζί σου , αλλά ειλικρινά όλα αυτή την ώρα είναι πιο φλου κι από τον "Μπάμπη τον φλου " κι εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα την ευθύνη να δώσω μια συμβουλή γιατί μπορεί και να σε πάρω στο λαιμό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freecat Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 2 λεπτά πριν, avgoust said: @freecat Φιλε μου σε καταλαβαίνω , σε συμπονώ , συμπάσχω αν θες μαζί σου , αλλά ειλικρινά όλα αυτή την ώρα είναι πιο φλου κι από τον "Μπάμπη τον φλου " κι εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα την ευθύνη να δώσω μια συμβουλή γιατί μπορεί και να σε πάρω στο λαιμό μου. Είναι το σπίτι μου. Στη θέση μου θα την άνοιγες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2020 (edited) Αν ήταν το σπίτι μου θα την άνοιγα. Αν ήταν πελάτη μου θα το σκεφτόμουνα. Edited Σεπτέμβριος 30 , 2020 by avgoust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα