APSP Δημοσιεύτηκε Friday at 08:23 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:23 μμ Καλησπέρα σας , Οριστικοποιημένη δήλωση του 4014 μπορεί να μεταφερθεί πλέον στους επόμενους νόμους ?
akis73 Δημοσιεύτηκε Friday at 08:55 μμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:55 μμ Καλησπέρα, γιατί να μην μπορεί;
pa_nik_123 Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν Καλημέρα σε όλους, έψαξα αρκετά στα προηγούμενα και με αφορμή μια υπόθεση μου, μου γεννήθηκε μια απορία. Με δήλωση 4178 (άλλου συναδέλφου) σε κατάσταση οριστική με πληρωμένο όλο το πρόστιμο, χωρίς κανένα ανεβασμένο αρχείο έγινε συμβόλαιο πώλησης το 2015. Αναλαμβάνω τη δήλωση πλέον εγώ για να ανεβάσω τα αρχεία και να ολοκληρώσω με "οποίον τρόπο γίνεται" τη διαδικασία. Εντοπίζω όμως ότι έχουμε: 1) μικρές διαφορές στα μέτρα (περίπου 3-4 τ.μ σε σύνολο 210 τ.μ.), 2) διαφορές στη περιγραφή της δήλωσης με τη πραγματική κατάσταση, και το σημαντικότερο 3) ένας ολόκληρος χώρος 50-60 τ.μ. που ενώ (σίγουρα και ελεγμένα) κατασκευάστηκε το 1995 δεν συμπεριλήφθηκε στη δήλωση επομένως και στο συμβόλαιο του 2015. Το ερώτημα είναι εάν εγώ τώρα (έστω με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη) τα διορθώσω όλα δεν βάζω σε κίνδυνο το συμβόλαιο καθώς έγινε με "λάθος" δήλωση; - από την άλλη αν τα αφήσω ως δηλωθήκανε, μελλοντικά, πάλι θα έχει πρόβλημα και θα βγω και εγώ πιθανών στη σέντρα. Ζητώ συγγνώμη εάν έχει αναλυθεί αλλού.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Στο ελλαδιστάν όλα είναι εφικτά! Έχουν φροντίσει άλλοι γι' αυτό! Μελέτησε προσεκτικά το Ν.5142 (ΦΕΚ α' 158/4-10-2024) θα σου λύσει πολλές απορίες... Θέληση και χρήμα να υπάρχει στον ιδιοκτήτη κι όλα μπορούν να "στρώσουν". Εσύ πρωτίστως "δέσε τον γαϊδαρό σου"!!! 1
pa_nik_123 Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 4 ώρες πριν Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, καλά μιλάμε μπανανία......
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα