ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2020 Λεβέντη μου, δεν θα στο χαλάσω εγώ το ..."γλυκό"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apollο Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2020 (edited) @Roukat Ανεξάρτητα από το αν έχει παρέλθει η προθεσμία ή τι λέει το ΤΕΕ, δεν χρειάζεται να πειράζουμε ολοκληρωμένες δηλώσεις χωρίς σοβαρό λόγο. Η τεχνική έκθεση των “Πρόσθετων στοιχείων” δεν είναι τόσο σημαντική. Edited Νοέμβριος 12 , 2020 by Apollο 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roukat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Καλημέρα, ακούω τις απόψεις σας και σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ θεώρησα ότι έτσι έπρεπε να το χειριστώ, άλλωστε μου απαντήσατε αφού το είχα κάνει. Αν και θεωρώ ότι έχετε δίκιο, με το μπάχαλο που επικρατεί προσωπικά θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, πόσο μάλλον αν έχει κανείς και μία γραπτή επιβεβαίωση του ΤΕΕ. Καλή συνέχεια! ΥΓ: Ιάσονα, είμαι λεβέντισσα όχι λεβέντης😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2020 19 λεπτά πριν, Roukat said: ΥΓ: Ιάσονα, είμαι λεβέντισσα όχι λεβέντης Παρακαλώ όπως δεχθείτε μια ταπεινή συγγνώμη κυρία μου.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
philpitou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2020 καλησπέρα. θέλω να ρωτήσω.. σε περίπτωση που έχω οριστική υπαγωγή στον 4178 (με κατ. 5 μέσα) υπάρχει δυνατότητα να γυρίσω σε υπαγωγή να γίνει αλλαγή σε κάποια στοιχεία(έχουν γίνει λάθη σε κάποια στοιχεία και προσπαθώ να τα μαζέψω).. και μετά να ξανά κάνω οριστική υπαγωγή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overseer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2020 (edited) @philpitou Όχι. Διάβασε τις τελευταίες δημοσιεύσεις του παρόντος θέματος. Edited Δεκέμβριος 1 , 2020 by Overseer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2020 εγώ λεω πήγαινετο στο 4495 και δουλεψε το εκει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazeng Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2020 (edited) Δεν στο βαλα εγώ το -1 αλλά αν μεταφερθεί στον 4495 δεν θα μπορεί να γίνει υπαγωγή. 19 ώρες πριν, Arche said: πήγαινετο στο 4495 @philpitouότι έγινε έγινε. Σταύρωσε το κ παρακολούθησε τις εξελίξεις. edit: τσέκαρε στο καινούριο νομοσχέδιο αν γίνεται η κ5 -> κ4 και περίμενε το τελικό κείμενο που θα ψηφιστεί και αν είναι ακόμα έτσι κάνεις μεταφορά (η μεταφορά είναι αυτόματη και η δήλωση έρχεται σε αρχική υποβολή στον 4495 οπότε λογικά θα μπορείς να κάνεις την αλλαγή σε κ4 και να υπάγεις, κάνε και ένα τηλ στο τεε καλού κακού όμως πριν τη μεταφορά) Edited Δεκέμβριος 2 , 2020 by zazeng 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2020 αυτές τις μέρες το ΤΕΕ δεν θα απαντάει τα τηλέφωνα, μάλλον email θα πρέπει να τους γράψετε αλλά τι ακριβώς δεν το ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_zrs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2020 (edited) On 1/12/2020 at 2:52 ΜΜ, philpitou said: καλησπέρα. θέλω να ρωτήσω.. σε περίπτωση που έχω οριστική υπαγωγή στον 4178 (με κατ. 5 μέσα) υπάρχει δυνατότητα να γυρίσω σε υπαγωγή να γίνει αλλαγή σε κάποια στοιχεία(έχουν γίνει λάθη σε κάποια στοιχεία και προσπαθώ να τα μαζέψω).. και μετά να ξανά κάνω οριστική υπαγωγή? Παραμένει κατηγορία 5.? Διότι είχα παρόμοια περίπτωση με την διαφορά ότι τελικά ήταν κατηγορία 2 (βρήκα κάποια επιπλέον στοιχεία νομιμότητας). Έκανα ηλεκτρονικό αίτημα με αναλυτική περιγραφή του τι θα αλλάξω και έγινε δεκτό, επέστρεψε η δήλωση σε υπαγωγή. Edited Δεκέμβριος 4 , 2020 by l_zrs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα