sissy_arch Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 συνάδελφε μίλησες με συμβολαιογράφο?αν μπορείς να κάνεις πχ αναλυτική περιγραφη των τμ και του τι γίνεται, αν το δέχεται?
jbosdas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ακόμα συμβολαιογράφο... Η ιδιοκτησία είναι προς πώληση αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αγοραστής ο οποίος συνήθως θέλει το συμβολαιογράφο του...
sissy_arch Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Μπορείς να πάρεις τηλ κάποιον συμβολαιογράφο δικό σου ή που έχετε συνεργαστεί παλιότερα σε άλλο συμβόλαιο να τον ρωτήσεις την άποψη του. 1
zazeng Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 (edited) 15 minutes ago, jbosdas said: Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ακόμα συμβολαιογράφο... Η ιδιοκτησία είναι προς πώληση αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αγοραστής ο οποίος συνήθως θέλει το συμβολαιογράφο του... δεν πάω καλά σήμερα παραλίγο να σου κάνω report αντί για quote δες το με κάποιον δικό σου αν είναι δυνατόν * βασική ερώτηση, ο η/υ είναι κοινόχρηστος? * ΥΓ ή με κάποιον του ιδιοκτήτη ακόμα καλύτερα... Edited Φεβρουάριος 8 , 2023 by zazeng 1
jbosdas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 9 λεπτά πριν, zazeng said: βασική ερώτηση, ο η/υ είναι κοινόχρηστος? Όχι βέβαια. Ειχε 1μ εξώστη, υποχώρησε και 1,5 και έφτιαξε έναν ωραιότατο μπαλκονάκι... (η/χ + εξ) 1
zazeng Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 (edited) ε νομίζω, το απλό έιναι να το ξανακλείσει έστω μια τζαμαρία, να γλυτώσεις κ εσύ τα ψυχοφάρμακα... Edited Φεβρουάριος 8 , 2023 by zazeng
sissy_arch Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 μα δεν είπε ότι ταυτίζονται τα περιγραμματα? εγώ καταλαβα ότι ανεκαθεν ήταν ετσι η οριζόντια, αλλά για κάποιο λόγο συμπεριλήφθηκαν και τα τμ του χώρου αυτού ως δομημένα, ως μη όφειλαν. σωστά ή λαθος κατάλαβα? όφειλε αυτός ο χώρος να είναι κλειστός βάσει αδείας?? 1
zazeng Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 (edited) Ναι σωστά, Γιάννη μου έχουν μείνει μερικά από πέρσι.... Επειδή από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι είναι προ 83, οπότε στο συμβόλαιο θα μπει μια κάτοψη κ τέλος, μήπως όντως γίνεται να κλειστεί με μια λοιπή, στην ταυτότητα να μπουν τα 120τμ από την άδεια και 0 από την τακτοποίηση κ περάσει έτσι. Edited Φεβρουάριος 8 , 2023 by zazeng
jbosdas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Στην κάτοψη της άδειας εμφανίζεται μόνο εξώστης. Χωρίς "Η/Χ". Εμβαδόν 120τμ. Η κάτοψη της σύστασης εμφανίζεται εξώστης και "Η/Χ". Εμβαδόν 120τμ. Η κάτοψη αποτύπωσης ταυτίζεται με την κάτοψη της σύστασης. Εμβαδόν 110τμ. Οπότε μιλάμε για απομείωση εμβαδού ΟΙ. Ρύθμιση ως ΚΑΤ1 για προ75, απλό. Περαιτέρω όμως; Μονομερής τροποποίηση, ναι μεν προβλέπεται από το αρθ98 αλλά μόνο σε περιπτώσεις απομείωσης προς όφελος των κοινοχρήστων...
sissy_arch Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2023 αφού όλα αυτά γίνονται στον δικό σου εξώστη, που είναι το πρόβλημα?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα