theodore4 Δημοσιεύτηκε Thursday at 09:22 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 09:22 μμ Καλησπέρα συνάδελφοι, Είμαι νέος μηχανικός και έχω περίπτωση ακινήτου οπου στο ισόγειο σε ένα εκ των καταστημάτων υπάρχει μετακίνηση 2 υποστηλωμάτων (35*35εκ) κατά 1.7-2μ περίπου. Η αρχική απόσταση με το επόμενο συνδεδεμένο υποστήλωμα είναι πλέον περίπου 5μ αντί 3μ. που ήταν στην οικοδομική άδεια. Με το άλλο-προηγούμενο υποστήλωμα η αρχική απόσταση από 4.5μ έγινε 2.5μ. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση. Χρειάζεται ΜΣΕ; Ή αν μπορώ κάπως να την αποφύγω. Να αναφέρω πως το συγκεκριμένο τμήμα του κτιρίου κατασκευάστηκε το 1968.
akis73 Δημοσιεύτηκε Thursday at 10:57 μμ Δημοσιεύτηκε Thursday at 10:57 μμ Καλημέρα, διάβασε το παρακάτω: https://www.michanikos.gr/forums/topic/62426-αλλαγή-στατικού-φορέα-υπαγωγή-ν-449517/ 1
ΜΑΤΑΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Monday at 12:30 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 12:30 μμ Χαίρετε. Έχω μια περίπτωση τακτοποίησης που περιλαμβάνει κλείσιμο Η/Χ, αύξηση του νόμιμου περιγράμματος της αδείας και αύξηση των διαστάσεων των εξωστών, όλα αυτά κατηγορία 4. Επειδή για τους εξώστες έχω προεξοχή πάνω από 2,00 μέτρα αλλά και επαύξηση πάνω από το 25% σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το κριτήριο ια) που αφορά την αύξηση του 20% των κατακόρυφων φορτίων, αν βγαίνει φυσικά. Πιστεύετε με καλύπτει;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Monday at 06:37 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 06:37 μμ @ΜΑΤΑΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ γ) αυθαίρετες κατασκευές προβόλων οι οποίοι προεξέχουν έως 2.00 μέτρα ή αυθαίρετες επαυξήσεις της προεξοχής τους μέχρι ποσοστού 25%, Για να το δούμε ξανά το θέμα του εξώστη. Ποια ήταν η εγκεκριμένη διάσταση βάθους του και ποια μέτρησες;
ΜΑΤΑΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Monday at 07:01 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 07:01 μμ Καλησπέρα. Εγκεκριμένο βάθος εξώστη 1,50 Μ, σημερινή μέτρηση 2,20 Μ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα