Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ούτε υπόστεγο, ούτε στέγαστρο. Ενώ η κάτοψη του κτιρίου είναι 330 τ.μ., στον Γ όροφο χτίσανε μόνο 80 τ.μ. Τα υπόλοιπα 250 τ.μ. ήταν δώμα. Το 1990 αυθαίρετα φτιάξανε ξύλινη στέγη, με φέροντα οργανισμό δικτυώματα ξύλινα με επικάλυψη κεραμιδιών σε επιφάνεια 250 τ.μ.

Το να συγκρίνω μόνο τα πρόσθετα φορτία της στέγης σε σχέση με αυτά της άδειας, αμελώντας όλα τα αυθαίρετα προ 1975, δεν είναι λίγο χοντρό; ΟΚ ως προ του 1975 απαλάσσονται της ΜΣΕ, αλλά εφόσον η στέγη είναι του 1990 δεν πρέπει να προστεθούν και όλα τα φορτία είτε είναι προ 1975 είτε μεταγενέστερα;

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Αυτή η στέγη στον αέρα είναι; Δεν έχει υποστυλώματα; Άρα υπόστεγο ή στέγαστρο είναι.

Μιλάμε για απαλλαγή υποχρέωσης ΜΣΕ στα πλαίσια υπαγωγής αυθαιρέτων. Ο νόμος σου δίνει δυνατότητα να έχεις αυθαίρετο κτίριο 20 ορόφων προ 75 και να μην κάνεις καμία ΜΣΕ. Άλλο αν εμείς για άλλους λόγους, θέλουμε να κάνουμε ΜΣΕ.  Απαλλαγή με τον τρόπο που σου είπα μια χαρά γίνεται. Από κει και ύστερα, αν έχεις αμφιβολίες κάνε ΜΣΕ. Τι άλλο να σου πούμε εδώ;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Τίποτα άλλο να μην πεις. Τα είπες όλα! Ήσουν σαφέστατος!

Απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι έχεις καταλάβει την περίπτωσή μου, γι' αυτό επέμεινα λίγο. Και εγώ την ίδια άποψη μαζί σου έχω, αλλά διαφωνούμε με συνάδελφο που έχει την άλλη άποψη που εξέφραζα. Μένει να τον πείσω τώρα!

Ευχαριστώ!

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Ο συνάδελφος σου ελέγχει κάποια δήλωση και αν ναι, στα πλαίσια ποιας αρμοδιότητας;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Συνεργάτες είμαστε και διαφωνούμε στον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης. Και επειδή πέραν της άποψής μου, που είναι αυτό που είπες και εσύ, και η δική του άποψη μου φαίνεται σωστή και λογική, ήθελα να το θέσω και εδώ να πάρω κάποιες απόψεις, μήπως υπάρχει και κάτι άλλο που δεν το έχουμε σκεφτεί.

(μην πατάς "παράθεση" κάτω από το κάθε post. Απλώς, αρκεί να γράψεις από κάτω). Pavlos 33)

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Ο διαφωνών ας αναλάβει τη σύνταξη της ΜΣΕ. Μετά μάλλον θα συμφωνήσει με την αποφυγή της... Άντε το ξεχειλώσαμε το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.