KidPadel Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2020 Καλησπέρα, σε κτήριο διώροφο με άδεια του 81 εντός οικισμού χωρίς οριζόντιες ιδιοκτησίες, κλιμακοστάσιο προς το δώμα και απόληξης περίπου 5 τ.μ. που δεν υπήρχαν στην άδεια και δεν επιτρέπεται με βάση το διάταγμα, πως αντιμετωπίζω την απαίτηση ΜΣΕ; Α) Αν μπορώ να αποδείξω με κάποιο τρόπο ότι έγινε κατά την κατασκευή του ορόφου δεν θα χρειαστεί ΜΣΕ; Β) Σε περίπτωση που έγινε αργότερα αυθαίρετα, πως μπορώ αντιμετωπίσω την κατασκευή κλιμακοστασίου/οπής/απόληξης;
danaikaterina Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2020 Δεν απαιτείται ΜΣΕ εφόσον οι αυθαίρετες κατασκευές στο κτίριο είναι < 25τ.μ. 1
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Έχω δήλωση σε υπαγωγή που θα πληρωθεί το πρόστιμο εφάπαξ μέχρι τέλος του μήνα. Θα υποβάλω και ΜΣΕ αλλά μάλλον δεν προλαβαίνω να την τελειώσω μέχρι τότε για να λάβω την πρόσθετη έκπτωση 10%. Υπάρχει λύση ? Έχω σκεφτεί να υποβάλω μία ψεύτικη ΜΣΕ από άλλη δήλωση με αλλαγή των στοιχείων για να προλάβω τη διορία και μετά σε κάνα μήνα που θα την έχω έτοιμη να ακυρώσω αυτήν που έχω υποβάλει και να ανεβάσω την σωστή. Υπάρχει άλλος τρόπος ?
zazeng Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 (edited) Ρε @nik σεμνά μας διαβάζουν κ μικρά παιδιά!! Αντί να κάνεις τσαλιμάκια χωρίς λόγο γιατί δεν ανεβάζεις όσα προλαβαίνεις από αυτά που ζητάει το άρθρο 3 του ΦΕΚ 1643, έτσι κ αλλιώς το σύστημα την ύπαρξη αρχείου ελέγχει, και μετά συνεχίζεις με τα υπόλοιπα. (Αν δεν κάνεις περαίωση φυσικά). Τουλάχιστον έτσι δεν θα έχεις ένα άσχετο ακυρωμενο αρχείο εσαεί στη δήλωση. Κ πάλι φάουλ θα είσαι, αλλά λίγο λιγότερο. Edit Minimum θα έλεγα σχέδιο βάση σωστής αποτύπωσης και ένα τεύχος από αληθινό μοντέλο, έστω κ ας μην έχει όλα όσα θες. Edited Οκτώβριος 19 , 2020 by zazeng 1
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Μα δεν κατάλαβες. Δεν πάτησα ο μ@@@ς την "ταυτοχρονη υποβολή ΜΣΕ" όταν ήμουν σε αρχική υποβολή και τώρα που είμαι σε υπαγωγή πρέπει να κάνεις αίτημα στο ΤΕΕ να σε αφήσει να τη βάλεις και σου ελέγχει αν έχεις ανεβάσει ΜΣΕ. Θέλει τεύχος και ξυλότυπους για να στο εγκρίνει....
zazeng Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Φτου! Κλειδώνει μετά έχεις δίκιο. Και μάλιστα τα θέλουν σε μορφή α, β, γ, δ, ε όπως τα έχει στο άρθρο, (μου έχουν απορρίψει και 3 αιτήματα μέχρι να καταλάβω τι λέει η λίγο ασαφής απάντηση τους). Τέσπα τι να κάνεις... Την ίδια τακτική ακολούθησε, νομίζω καλύτερα από το να υποβάλλεις κάτι άσχετο.
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Ποια τακτική δεν κατάλαβα ? Να μην ανεβάσω ΜΣΕ ?
zazeng Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Του κάνω μια αρχική προσεγγιση, όσο καλύτερη γίνεται κ τη συμπληρώνω. Μη χείρον βέλτιστον.
casablanca90 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2020 Καλημέρα, για τουαλετα 2m2 σε εξώστη (υπέρβαση δόμησης κατηγορία 4) απαιτείται ΜΣΕ?? Μπορω να το θεωρήσω Σ1 λόγω τετραγωνικών??
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2020 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2020 (edited) 2 λεπτά πριν, casablanca90 said: Καλημέρα, για τουαλετα 2m2 σε εξώστη μέχρι σύνολο 25 μ2 απαλάσσεται Edited Οκτώβριος 22 , 2020 by Largy 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα