Steliosgr18 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2020 Προσανατολίζομαι να το βάλω στη ρύθμιση και να γίνει διόρθωση του συμβολαίου, ο πελάτης ενδιαφέρεται για εξοικονομώ, δεν ξέρω αν προλαβαίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domerg87 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2020 Καλησπέρα σας! Έχω κατάστημα ως αυτοτελή οριζόντια ιδιοκτησία 50τμ το οποίο επεκτάθηκε κατά 12τμ σε χώρο με αποκλειστική χρήση εκτός του νόμιμου περιγράμματος! Έχω υπέρβαση δόμησης 24%! Το ίδιο πάει και με την κάλυψη; Δηλαδή είμαι στην κατηγορία 20-60% υπέρβαση κάλυψης; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 διαμέρισμα που έχει επεκταθεί στο κλιμακοστάσιο , δεν υπάρχει σύσταση στην οικοδομή, υπολογίζεται ως ΥΔ? Ο χώρος του κλιμ/σιου έχει μετρήσει στη δόμηση. Μήπως να το βάλω με αναλυτικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 On 12/10/2020 at 5:50 ΜΜ, domerg87 said: Έχω κατάστημα ως αυτοτελή οριζόντια ιδιοκτησία 50τμ το οποίο επεκτάθηκε κατά 12τμ σε χώρο με αποκλειστική χρήση εκτός του νόμιμου περιγράμματος! Έχω υπέρβαση δόμησης 24%! Πως το έβγαλες; Θα συγκρίνεις τα 12 τ.μ. με τα αναλογούντα από τα επιτρεπόμενα βάσει των χιλιοστών της ΟΙ για να το βγάλεις... Προτείνω να το ξαναδείς.... Το ίδιο πάει και με την κάλυψη; Το ίδιο θα κάνεις και για την εύρεση του Συντελεστή Υπέρβασης Κάλυψης... Δηλαδή είμαι στην κατηγορία 20-60% υπέρβαση κάλυψης; 10 λεπτά πριν, LESS said: διαμέρισμα που έχει επεκταθεί στο κλιμακοστάσιο , δεν υπάρχει σύσταση στην οικοδομή, υπολογίζεται ως ΥΔ? Ο χώρος του κλιμ/σιου έχει μετρήσει στη δόμηση. Μήπως να το βάλω με αναλυτικό? Σωστά, εφόσον δεν υπάρχει ΣΟΙ και όλο το ακίνητο είναι μια "ιδιοκτησία". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 (edited) 8 λεπτά πριν, ΙΑΣΟΝΑΣ said: Σωστά, εφόσον δεν υπάρχει ΣΟΙ και όλο το ακίνητο είναι μια "ιδιοκτησία". σωστά με ΥΔ ή σωστά με αναλυτικό? Edited Οκτώβριος 16 , 2020 by LESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 (edited) . Edited Οκτώβριος 16 , 2020 by LESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2020 Με αναλυτικό προϋπολογισμό, όπως πολύ σωστά αναφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niktri1992 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2020 Καλησπέρα σας Συνάδελφοι, Έχω την εξής απορία, Σε κτίριο υφίσταμενο του 1966 με ισόγειο και 1ο όροφο έχει γίνει προσθήκη καθ΄ύψος και επέκταση 2ου ορόφου το 1990. Οπώς φαίνεται στο τοπογραφικό και στην κάτοψη η οικοδομική γραμμή είναι εντός του κτιρίου!!! Εάν λάμβανα υπόψιν την ως έχει κατάσταση θα έιχα μία υπέρβαση δόμησης με παραβίαση Ο.Γ. πράγμα που πιστεύω ότι δεν μπορεί γίνει. Από την άλλη θα το θεωρούσα σωστό να το δηλώσω σαν υπέρβαση κάλυψης με παραβίαση της Ο.Γ. πραγμα που και αυτο είναι δύσκολο καθώς είναι εντος της κάλυψης.... Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domerg87 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 @ΙΑΣΟΝΑΣ Έχω κατάστημα ως αυτοτελή οριζόντια ιδιοκτησία 50τμ το οποίο επεκτάθηκε κατά 12τμ σε χώρο με αποκλειστική χρήση εκτός του νόμιμου περιγράμματος! Έχω υπέρβαση δόμησης 24%! Πως το έβγαλες; Θα συγκρίνεις τα 12 τ.μ. με τα αναλογούντα από τα επιτρεπόμενα βάσει των χιλιοστών της ΟΙ για να το βγάλεις... Προτείνω να το ξαναδείς.... Το ίδιο πάει και με την κάλυψη; Το ίδιο θα κάνεις και για την εύρεση του Συντελεστή Υπέρβασης Κάλυψης... Δηλαδή είμαι στην κατηγορία 20-60% υπέρβαση κάλυψης; Ναι, το γνωρίζω αυτό! Αλλά μέχρι να πάρω τον πίνακα οριζοντίου, υπάρχει περίπτωση να είναι άνω του 40% δόμησης ή κάλυψης από την στιγμή που έχει 50τμ νόμιμα; Ευχαριστώ και πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2020 Πυθία δεν είμαι.... Μάλλον απίθανο το βρίσκω κι εγώ.... Τα "μάτια μου" όμως έχουν δει τα πιό απίθανα πράγματα.... Εξαρτάται όμως από πολλούς παράγοντες... Πριν πάρεις τη ΣΟΙ και τους τίτλους του, στα χέρια σου, μην κάνεις τίποτα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα