filokera Δημοσιεύτηκε 12 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 12 ώρες πριν Σας ευχαριστώ θερμά για την λεπτομερή σας απάντηση ! 1) Για την υπόγεια αποθήκη του ερωτήματος μου , η οποία αποτελεί οριζόντια ιδιοκτησία η οποία "πήρε" μέρος απο τον κοινόχρηστο διάδρομο συμφωνώ και εγώ μαζί σας στο ότι θα χρεώσω μια παράβαση διαμερισμάτωσης. Αν όμως η αυθαιρεσία αυτή έγινε εκ κατασκευής μπορώ να βασιστώ στο άρθρο 98 παρ.5 του Ν.4495 και να μην πάρω συναίνεση απο όλους τους συνιδιοκτήτες ; 2) Την τελείως αυθαίρετη υπόγεια αποθήκη του ερωτήματος μου (στην οποία θα χρεώσω ΥΔ & ΥΚ όπως είπατε και εσείς ) σκέφτομαι να την συμπεριλάβω σε μια ενιαία δήλωση για όλα τα κοινόχρηστα της οικοδομής (αν συμφωνήσουν τα τρια αδέρφια) μαζί και με τις υπόλοιπες αυθαιρεσίες που έγιναν στα κοινόχρηστα. Η ερώτηση μου είναι η εξής : σε αυτή την ενιαία δήλωση κοινοχρήστων , όσον αφορά το υπόγειο , βάζω πάλι παράβαση διαμερισμάτωσης ή επειδή θα δηλωθεί ήδη απο τον πελάτη μου στην δήλωση της υπόγειας αποθήκης που ανέφερα στο ερώτημα 1) (οριζόντια ιδιοκτησία που πήρε μέρος απο τα κοινόχρηστα ) και επειδή η διαμερισμάτωση πάει ανά όροφο , δεν χρειάζεται να την χρεώσω πάλι στη δήλωση κοινοχρήστων ;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε 8 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 8 ώρες πριν 4 ώρες πριν, filokera said: 1) Για την υπόγεια αποθήκη του ερωτήματος μου , η οποία αποτελεί οριζόντια ιδιοκτησία η οποία "πήρε" μέρος απο τον κοινόχρηστο διάδρομο συμφωνώ και εγώ μαζί σας στο ότι θα χρεώσω μια παράβαση διαμερισμάτωσης. Αν όμως η αυθαιρεσία αυτή έγινε εκ κατασκευής μπορώ να βασιστώ στο άρθρο 98 παρ.5 του Ν.4495 και να μην πάρω συναίνεση απο όλους τους συνιδιοκτήτες ; Εγώ δεν θα το έκανα! Δεν βλέπω το λόγο... Αν δεν αποκτήσει συναίνεση δεν πρόκειται ποτέ να βγει ΠΗΤΑ... 4 ώρες πριν, filokera said: 2) Την τελείως αυθαίρετη υπόγεια αποθήκη του ερωτήματος μου (στην οποία θα χρεώσω ΥΔ & ΥΚ όπως είπατε και εσείς ) σκέφτομαι να την συμπεριλάβω σε μια ενιαία δήλωση για όλα τα κοινόχρηστα της οικοδομής (αν συμφωνήσουν τα τρια αδέρφια) μαζί και με τις υπόλοιπες αυθαιρεσίες που έγιναν στα κοινόχρηστα. Σωστά! 4 ώρες πριν, filokera said: .....σε αυτή την ενιαία δήλωση κοινοχρήστων , όσον αφορά το υπόγειο , βάζω πάλι παράβαση διαμερισμάτωσης ... Μια φορά θα βάλεις την αυθαιρεσία της διαφορετικής διαμερισμάτωσης! Όπου σε βολεύει! Για να μπορούν όμως οι πάντες να κάνουν χρήση, θα αναφέρεις τη σύμφωνη γνώμη και συναίνεση όλων καθώς επίσης θα υποβάλλεις και την κάτοψη που θα συμπεριλαμβάνει όλους τους υφιστάμενους χώρους κ.λπ.
filokera Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν Σας ευχαριστώ και πάλι για τις τόσο άμεσες απαντήσεις σας και την βοήθεια σας . Να είστε καλά!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα