l_zrs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2018 Καλησπέρα συνάδελφοι Σε εκτός σχεδίου, κατασκευάστηκε ισόγεια επαγγελματική αποθήκη, με πλάγια όρια τα 5,0μ. Εντός των πλάγιων αποστάσεων έχει γίνει επέκταση της αποθήκης σε όλο το πλάτος. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί να ενταχθεί στην Κατηγορία 4 ή πρέπει να πάει Κατηγορία 5. (Δεν έχω υπέρβαση άνω του 40,40,20) Ευχαριστώ
laxanos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2018 Εφοσον δεν υπάρχει πρασιά-προκήπιο μπορεί, εφόσον τηρεί τους περιορισμούς που θέτει η κατηγορία 4, να ενταχθεί σε αυτή. Ο νόμος εξαιρεί μόνο κατασκευές εντός προκηπίου (πρασιάς) 1
l_zrs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2018 4 λεπτά πριν, laxanos said: Εφοσον δεν υπάρχει πρασιά-προκήπιο μπορεί, εφόσον τηρεί τους περιορισμούς που θέτει η κατηγορία 4, να ενταχθεί σε αυτή. Ο νόμος εξαιρεί μόνο κατασκευές εντός προκηπίου (πρασιάς) ευχαριστώ πολύ
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 (edited) κατοικία έχει άδεια που είχε εκδοθεί σε οικόπεδο εκτός σχεδίου και έπρεπε να τηρεί αποστάσεις 15 μ από όρια. Πλέον το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου (χωρίς να έχει κυρωθεί η ΠΕ) και δε τηρούνται οι αποστάσεις. Έχω παραβίαση αποστάσεων? Edited Οκτώβριος 26 , 2018 by Largy
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2018 Αν συνεχίζει το κτίριο να τηρεί την απόσταση των 15 μ απο τα όρια δεν υπάρχει παράβαση. 1
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2018 όχι δεν τηρούνται οι αποστάσεις των 15 μ. Επομένως, έχω ΥΔ και ΥΚ? για το κομμάτι που είναι εντός των 15 μ? Και για το ισόγειο και για το υπόγειο?
Largy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2018 Παραβίαση πλαγίων αποστάσεων έχουμε και όταν δεν τηρείται η απόσταση μεταξύ κτιρίων? Αν ναι, υπολογίζεται με το συντελεστή πλάγιας απόστασης Δ?
chroussis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 (edited) Καλησπέρα, έχω κατοικία, με επιτρεπόμενο Δ τα 2,50 μ, λόγω παρέκκλισης= χαμηλά κτίρια. Στο διάγραμμα κάλυψης της Ο. Α (του 1993)αναφέρει επιτρεπόμενη απόσταση τα 2,50, η οικοδομή ομως έχει τοποθετηθεί σε απόσταση στα 3,75. Σήμερα η απόσταση είναι στα 3,60μ. Έχω παράβαση Δ? Η τσεκάρω βάση των 2,50 μ? Δηλαδή ελέγχω με το επιτρεπόμενο (2,50)ή αυτό που λέει η Ο. Α (3,75)???????? Ευχαριστώ εκ των πρωτερον? Edited Νοέμβριος 2 , 2018 by chroussis
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2018 Βασικά δεν έχεις παραβίαση Δ. Θα ελέγξεις όμως η μετακίνηση κτιρίου εκτός εγκεκριμένης θέσης επί εδάφους τι παράβαση είναι. Αν δεν υπάρχει καμία παραβίαση πολεοδομικών διατάξεων πέραν της μετακίνησης μπορείς να το υπολογίσεις με κατηγορία 3.
chroussis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2018 Σε ευχαριστώ πολύ. Στο ισόγειο έχω προσθήκη κατ επέκταση, εκτός Δ και αυτό.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα