zaxos n Δημοσιεύτηκε Monday at 06:00 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 06:00 μμ (edited) (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, θέλω να κάνω τακτοποίηση σε κτίριο το οποίο βρίσκεται σε οικισμό με πληθυσμό κάτω των 2000 κατοίκων και για το οποίο έχουν εκδοθεί άδειες το έτος 1969 και 1972 και τότε υλοποιήθηκαν και οι αυθαιρεσίες. Το κτίριο πέραν των άλλων αυθαιρεσιών έχει μετακινηθεί σε άλλη θέση και μια πλευρά του απέχει 1,00 μ. απο το όριο του οικοπέδου. Ο sarb σε αντίστοιχη περίπτωση γράφει οτι θα πάει με τους όρους δόμησης που ίσχυαν κατά τον χρόνο έκδοσης της άδειας δηλαδή το ΦΕΚ 111Δ 1968 και τον ΓΟΚ 1955 . Η ερώτηση μου είναι την απόσταση απο τα όρια minimum 1,00 μ. την αναφέρει στον ΓΟΚ 1955 στο άρθρο 18 ; "Οικοδομήσιμον τμήμα των οικοπέδων εις το κατά πτέρυγας οικοδομικον σύστημα." και η επιτρεπόμενη δόμηση υπολογίζεται 2 * κάλυψη οικοπέδου ; Edited Monday at 06:32 μμ by Pavlos33
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Monday at 06:31 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 06:31 μμ @zaxos n Δύσκολη η έρευνα σε παλιούς κανονισμούς. Τα εγκεκριμένα σχέδια των τότε αδειών ελάχιστα πράγματα έγραφαν στους υπολογισμούς. Μήπως είναι προτιμότερο, λόγω παλαιότητας, να το πας ως μη έχον Ο.Α πληρώνοντας μόνο το παράβολο (κατηγορία 1);
smartos11 Δημοσιεύτηκε Monday at 06:34 μμ Δημοσιεύτηκε Monday at 06:34 μμ 31 λεπτά πριν, zaxos n said: Καλησπέρα, θέλω να κάνω τακτοποίηση σε κτίριο το οποίο βρίσκεται σε οικισμό με πληθυσμό κάτω των 2000 κατοίκων και για το οποίο έχουν εκδοθεί άδειες το έτος 1969 και 1972 και τότε υλοποιήθηκαν και οι αυθαιρεσίες. Το κτίριο πέραν των άλλων αυθαιρεσιών έχει μετακινηθεί σε άλλη θέση και μια πλευρά του απέχει 1,00 μ. απο το όριο του οικοπέδου. Ο sarb σε αντίστοιχη περίπτωση γράφει οτι θα πάει με τους όρους δόμησης που ίσχυαν κατά τον χρόνο έκδοσης της άδειας δηλαδή το ΦΕΚ 111Δ 1968 και τον ΓΟΚ 1955 . Η ερώτηση μου είναι την απόσταση απο τα όρια minimum 1,00 μ. την αναφέρει στον ΓΟΚ 1955 στο άρθρο 18 ; "Οικοδομήσιμον τμήμα των οικοπέδων εις το κατά πτέρυγας οικοδομικον σύστημα." και η επιτρεπόμενη δόμηση υπολογίζεται 2 * κάλυψη οικοπέδου ; Είσαι κατηγορία 1. Δε σε νοιάζει τίποτα από αυτά. Ανάφερε απλά στην τακτοποίηση την μετακίνηση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα