dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 (edited) νταξ' εχει υπολοιπο σδ, αλλα "αυτο" το υπολοιπο ειναι λιγωτερο απο τα τμ που δικαιουται όπως τα βγαζεις απο το αρθρο 100 κατα τα λοιπα οι Η/Χ ειχαν ηδη ανοιγματα επομενως δεν ξαναχρεωνεις ανοιγματα για τα υπολοιπα.... καποιος που κανει δηλωσεις θα σου τα πει καλιτερα Edited Ιανουάριος 18 , 2018 by dimitris GM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raniak20 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 3. Κάτω από μια μπαζωμενη βεράντα, έχει φτιάξει λεβητοστάσιο. Λεβητοστάσιο στα σχέδια της άδειας δεν υπάρχει πουθενά. Τι κάνω με αυτό; για αυτο αν ειναι < 15 μ2 και υψος<2.50 μ θα το εβαζα αποθηκη με κατηγορια 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Μα δεν είναι αποθήκη!-Λεβ/σιο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 ....αποθηκη...εναποθηκευσης λεβητα... :-) σωστο??? τις καλημερες μου 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 ναι και αν ήταν οικία των 15 τ.μ με 2.5μ ύψος πάλι ως αποθήκη ..1 ατόμου ..θα την έβαζα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 ναι και αν ήταν οικία των 15 τ.μ με 2.5μ ύψος πάλι ως αποθήκη ..1 ατόμου ..θα την έβαζα! σωστα..... αλλά το "ατομο" να ειναι λιγο "κοντο" :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 ναι και αν ήταν οικία των 15 τ.μ με 2.5μ ύψος πάλι ως αποθήκη ..1 ατόμου ..θα την έβαζα! Με αυτη τη λογικη ολες οι αποθηκες μπορει να γινουν κατοικιες. Ποιες αποθηκες θα εβαζες τοτε ως αποθηκες? Καμια? Η συγκεκριμενη ειναι κατω απο το μπαζωμενο εξωστη οποτε λογικα θα ειναι <1,50 μ υψος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raniak20 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 (edited) έχει ύψος 1,5μ. και εμβαδο 9,3τ.μ. Απορία: είναι λογικό στα σχέδια της άδειας να μη δείχνεται πουθενα λεβητοστάσιο? και στο υπόγειο δεν υπάρχει κανενας χαρακτηρισμος ...τπτ, απλα ενα σκετο σχέδιο. σε άδεια του 2003 λεμε τωρα Edited Ιανουάριος 19 , 2018 by Raniak20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Todt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι, έχω την εξής απορία.Σε ισόγειο όροφο πολυκατοικίας με 2 καταστήματα, είσοδο για υπόγειο και είσοδο για το κλιμακοστάσιο έχω περίπτωση διαφορετικής διαμερισμάτωσης καθώς η είσοδος του υπογείου με τον διάδρομό της φαίνεται στα σχέδια της πολεοδομίας ανάμεσα στα καταστήματα αλλά στην πραγματικότητα κατασκευάστηκε δεξιά των καταστημάτων. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Εκτός της διαφορετικής διαμερισμάτωσης του ορόφου θα πρέπει να δηλώσω και την αλλαγή της όψης, οπότε θα πάνε και τα δύο με αναλυτικό με μία λοιπή πολεοδομική παράβαση ή είμαι καλυμένος μόνο με την διαφορετική διαμερισμάτωση αν θεωρήσω ότι η αλλαγή όψης έγινε εξαιτίας της??? Τι λέτε εδώ συνάδελφοι? Επίσης στην περίπτωσή μου έχει γίνει και εκχωμάτωση (η αλλαγή χρήσης σε ΚΧ είχε δηλωθεί με τον 3843/10) άρα έχω διαφορετική διαμερισμάτωση (στην άδεια φαίνεται μία αποθήκη, στην πράξη έχουμε 2 κατοικίες) αλλαγή στις όψεις (πολύ λογικά) και εκχωμάτωση πόσες παραβάσεις να δηλώσω? ευχαριστώ Edited Ιανουάριος 20 , 2018 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα