Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Κάποιοι ίσως καίγονται για αγοραπωλησία ή δε ξέρω γω γιατί
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Στα μέρη μου πάντως επικρατεί ".....άκρα του τάφου σιωπή"!!!!
italian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Στα μέρη μου πάντως επικρατεί ".....άκρα του τάφου σιωπή"!!!!Και στα δικά μου. Μάλλον είμαι ακριβός. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Ενδιαφέρον 02..... Που να φτάσουμε και στο "φτηνός" ή "ακριβός".....
Πάνος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 (edited) Καλησπερα, σε εκτος σχεδιου αγροτεμαχιο τακτοποιω αυθαιρετη ισογεια κατοικια με στεγη επιφανειας 50 τ.μ. Σ ενα σημειο της κατοψης και συγκεκριμενα στη εισοδο σχηματιζεται Η/Υ χωρος λόγω εσοχής του κτηρίου Τον Η/Υ χώρο τον υπολογιζετε με μια λοιπη παραβαση ή δεν το υπολογιζετε καθολου? Ευχαριστω Edited Δεκέμβριος 4 , 2017 by Πάνος
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 "Βεράντα" δεν είναι;;;; Είναι και σκεπασμένη;;;; Με αναλυτικό προϋπολογισμό.... Όλο και κάτι άλλο θα 'χει να μπει μαζί του (π.χ. περίφραξη, στέγαστρα κ.λπ.)....
elva Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Καλή σας ημέρα! Θα μπορούσατε να μου δώσετε τα φώτα σας; Έχω παλιό διώροφο κτίσμα, με άδεια οικοδομική, εντελώς νόμιμο. Όλη η αυλή του έχει τσιμεντοστρωθεί και έχει κλείσει περιμετρικά με νάιλον όπως αυτό που βάζουν στις καφετέριες (χρησιμοποιήθηκε για χρόνια σαν ταβέρνα και αυτός ήταν ο εξωτερικός χώρος που είχαν τα τραπέζια). Όλος αυτός ο χώρος έχει καλυφθεί από πάνω με λαμαρίνα σε όψη κεραμιδιού (είναι σας πέργκολα φανταστείτε όπου στα ανοίγματα έχει μπει αυτό το πλαστικό. Πώς προχωράω στη ρύθμιση αυτής της κατασκευής; Με αναλυτικό προϋπολογισμό σκέφτομαι και υπέρβαση δόμησης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Καλό είναι να το εξαφανίσει μια "....ωραία νύχτα που θα φυσάει κι αέρας δυνατός"! Αν "σώνει και καλά" δεν θέλει να το κάνει αυτό, τότε "....έστω και μεσημέρι Κυριακής" ας βγάλει μόνο το γύρω - γύρω νάϊλον όπως λες! Αν δεν θέλει ούτε κι αυτό να κάνει τότε "....ας χώσει γερά το χέρι του στο πορτοφόλι του" κι όλα γίνονται ....όμορφα! P.S. Κατ' εμέ το πρόστιμο υπολογίζεται με ΥΔΚΧ και ταυτοχρόνως ΥΚ και βεβαίως Υ πλαγίων αποστάσεων
jmoirots Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Καλησπέρα, κλείσιμο Η/Χ & μετατροπή του σε υ/δ, υπολογίζεται με αναλυτικό;
italian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 Υ.Δ. και τσεκάρεις την κάλυψη κι επίσης το πλάτος του εξώστη, ποτέ δεν ξέρεις. Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα