eng11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2017 Γεια σας. Συμπληρωνω πρωτη φορα το εντυπο και ζηταει αποδειξη 10ετους παραμονης στην Ελλαδα. Δεν εχω 10 χρονια δηλωσεις Ε1, ουτε ασφαλιση. Επομενο πιθανο δικαιολογητικο ειναι η βεβαιωση Λυκειου. 1) Αυτο το παιρνουμε απο καποιο ΚΕΠ? 2) Αφου συμπληρωσουμε ηλεκτρονικα το Α21, μετα παμε τα δικαιολογητικα και στον ΟΓΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2017 Για το 1) δε ξέρω, τσμεδε ποτέ γράφτηκες; εμένα αρκεί πχ αυτό η φορολογικές δηλώσεις. Επίσης αυτά αν θυμάμαι καλά δε τα στέλνεις αλλά υπογράφεις οτι όποτε ζητηθούν υπάρχουν. Για το 2 σίγουρα δεν κανείς τίποτα για ΟΓΑ. Μπαίνουν τα λεφτά κάποια στιγμή στο λογαριασμό απλά εφόσον δικαιούσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2017 Οχι sarcs δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ειδικές περιπτώσεις που πρέπει να προσκομίσεις έγγραφα.Εμένα ας πούμε , για το ένα μου παιδί που είναι ενήλικο αλλά σπουδάζει , μου μπλόκαρε το επίδομα συνολικά. Πήρα τα ζητούμενα έγγραφα τα πήγα στο γραφείο του ΟΓΑ και εκεί ο υπάλληλος προχώρησε τη διαδικασία με τον παραδοσιακό τρόπο (χειροκίνητα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
eng11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2017 Σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2017 οκ συγνώμη για το λάθος εγώ λόγω ανηλίκων δεν είχα τέτοια ζητήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα