georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2017 (edited) Νεοι ασφαλισμένοι με το παλαιο συστημα (προ ΕΦΚΑ) θεωρούνταν οι μετα το '93.Το εχω δει το αυτο στο ΤΣΑΥ αλλα αυτο αφορα τους υγειονομικούς. Υ.Γ. Οταν λες στο Taxis τι εννοείς ? Σταλθηκε απο το tapatalk Edited Νοέμβριος 2 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2017 (edited) Προσπαθώ να το βρω. Εμφανίστηκε παραθυράκι στο πισι, που "ηρθε" και εξαφανίστηκε στην οθόνη. Μόλις που πρόλαβα να το δω. Κάποτε γράφτηκα σε κάποιο taxis. δεν θυμάμαι την κατάληξη να μου στέλνει ειδοποιήσεις, έτσι ήρθε. Πάτησα το σύνδεσμο που δεν θυμάμαι τον τίτλο της σελίδας μου έδειξε ανακοίνωση με "μαρκαρισμενο" ανω το tsay και οτι πληροφορίες θα βρω πατώντας το σύνδεσμο.Πάτησα και ήρθα εδω: http://www.tsay.gr/ οπως μπορείς να δεις, στην ανακοίνωση της 2/11/2017 κάτι λέει, τώρα τι λέει , δεν γνωρίζω, ρωτάω εσένα αν ξέρεις να μου εξηγήσεις. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Το τσάκωσα! ήταν το taxheaven τελικά https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/37577 μας αφορά? δεν μας αφορά, έτσι? Edited Νοέμβριος 2 , 2017 by Arche Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2017 (edited) Αααα είπα κι εγώ τι δουλειά έχει το Taxis της ΑΑΔΕ (της εφορίας δηλαδή). Το τ. ΕΤΑΑ είχε τους τομείς: α) του ΤΣΜΕΔΕ (πολιτικούς, αρχιτέκτονες, κλπ) β) των Νομικών και γ) των Υγειονομικών. Αυτό που λέει η ανακοίνωση έχει να κάνει με το τον τομέα των τ.Υγειονομικών (δηλ. τους γιατρούς, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς και κτηνιάτρους του τ.ΕΤΑΑ.) Καμία σχέση με τον τομέα του τ.ΤΣΜΕΔΕ που εμείς είμαστε. Οποίος ανήκει στους Υγειονομικούς θα έχει και κωδικούς (όπως και εμείς για το ΤΣΜΕΔΕ) για να μπει να δει τις εισφορές του. Αυτά ... γιατί μπερδεύτηκες έτσι ? Edited Νοέμβριος 2 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2017 αυτά, εσαλέψαν τα κομπουτερ, εμφανίζονται εδω διάφορα παραθυράκια, πατάω κάτι τυχαία :-) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Μπήκα πριν από λίγο στο tsmede.gr και το ειδοποιητήριο έχει ημερομηνία 31/01/2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Φαεθον, αναφερεσαι στα αναδρομικα του 2012Α? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 (edited) Terry καλησπέρα, σε αυτά [μάλλον] αναφέρετε, το επιβεβαίωσα κι εγώ (για τα αναδρομικά του Α'12 άλλαξε από 30-11-2017 σε 31-1-2018). Edited Νοέμβριος 3 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Ναι terry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis Sv Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Εμένα ακόμα λέει " Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το B2017" Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2017 (edited) Επιβεβαιώνω. Αναδρομικά Α 2012 με ποσό 348,42 Ευρώ έχει καταληκτική ημερομηνία πληρωμής 31/1/2018. Edited Νοέμβριος 3 , 2017 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα