georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Φυσικά και δεν το εννοούσα όπως το θέτεις .
ntside Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με όσους έχουμε πληρώσει την ειδική προσαύξηση στα τρία προηγούμενα εξαμηνα.Γιατί δεν γίνεται συμψηφισμός?
DimCiv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 τυπικά μπορεί να είναι σωστοί ως προς την αρχική τους δέσμευση για ντεντ λάηνς, αλλά αυτό το πράγμα είναι απάνθρωπο.... το ξέρω ότι δεν το εννοούσες έτσι
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 (edited) 5 minutes ago, ntside said: Το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με όσους έχουμε πληρώσει την ειδική προσαύξηση στα τρία προηγούμενα εξαμηνα.Γιατί δεν γίνεται συμψηφισμός? Θα πάρουμε αυτό που έχεις πριν την λέξη "προηγούμενα". Εξάλλου με την πλούσια ελληνική γλώσσα το έχουν γράψει έμμεσα στην εγκύκλιο (που δεν την έχω βρει ακόμη επίσημα με όλον το αριθμό πρωτοκόλλου). Γράφουν: "...δεν συντρέχει πλέον λόγος είσπραξης...", πλέον δηλάδή από τούδε και στο εξής ...δηλαδή ότι σας πήραμε ..σας πήραμε ... ευχαριστούμε... Edited Ιούνιος 12 , 2018 by georgegaleos
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Την στιγμή που υπάρχει ένα ταμείο εφκα για όλους, τι ρόλο βαράει πλέον το τσμεδε που βγάζει κάθε λίγο και γ@@@τικα και γιατί δεν απολύουν όλους αυτούς τους αργόσχολους στο κτήριο;
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Ο ρόλος που βαράει δηλώνεται στην εγκ.1/2017 "Εισφορές που έχουν δημιουργηθεί έως 31/12/16 θα εξακολουθήσουν να εισπράττονται μέσω των υφιστάμενων συμβάσεων-συστημάτων που τηρούν μέχρι σήμερα οι ΦΚΑ, μέχρι νεωτέρας."
DimCiv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 έχουμε μπλέξει άσχημα αυτό είναι το μόνο σίγουρο
ntside Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 45 λεπτά πριν, georgegaleos said: Θα πάρουμε αυτό που έχεις πριν την λέξη "προηγούμενα". Εξάλλου με την πλούσια ελληνική γλώσσα το έχουν γράψει έμμεσα στην εγκύκλιο (που δεν την έχω βρει ακόμη επίσημα με όλον το αριθμό πρωτοκόλλου). Γράφουν: "...δεν συντρέχει πλέον λόγος είσπραξης...", πλέον δηλάδή από τούδε και στο εξής ...δηλαδή ότι σας πήραμε ..σας πήραμε ... ευχαριστούμε... Γιώργο κάπως έτσι φαντάζομαι και εγώ πως θα μας αντιμετωπίσουν και σκέφτομαι να βγάλω και εγώ μία εγκύκλιο για μένα "...δεν συντρέχει πλέον λόγος πληρωμής...", πλέον δηλάδή από τούδε και στο εξής ...δηλαδή ότι σας έδωσα ..σας έδωσα ... στον αγύριστο..."
ppanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2018 2 ώρες πριν, ikaros13 said: γιατί δεν απολύουν όλους αυτούς τους αργόσχολους στο κτήριο; είτε είναι στο κτήριο, είτε είναι σπίτι τους, το σίγουρο είναι ότι θα τους πληρώνουμε !!!
Aleonymous Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2018 Καλημέρα σε όλους τους "καλοπληρωτές" του θρεντ Και εμένα τώρα εμφανίστηκε το πρώτο αναδρομικό ραβασάκι του επίμαχου νόμου στο ΤΣΜΕΔΕ. Για τα 2011Β, 2012Α και 2012Β δεν φαίνεται να μου ζήτησαν κάτι. Αυτό αναφέρεται μάλλον στο 2013Α εξάμηνο και το ποσό είναι 348.42€, που αντιστοιχεί στη διαφορά 2ης από 1η ασφαλιστική κατηγορία. Βλέπω πως για τα 2014Α & 2014Β είχα πληρώσει ήδη με βάση τη 2η κατηγορία, οπότε μπορώ να ελπίζω πως θα τη γλιτώσω με ~700€...? Είμαι στο ταμείο από Νοέμβριο 2007.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα