georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2017 Η διαφορά ειναι (αν θυμαμσι) οτι στην ΕΤΕ δεν εχει προσυμπληρωμενο κσι κλειδωμένο το ποσο οπως τγς Αττικης. Σταλθηκε απο το tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Σήμερα είδα ότι ενημερώθηκε και το e-banking της Αττικής με τα νέα ειδοποιητήρια (Β'12). Επιβεβαίωσα και τηλεφωνικά στην Αττικής και το ποσό και την ημερομηνία λήξης (31-12-17). Αν θέλετε τηλεφωνικά πέραν του Αρ. Μητρώου καλό είναι να τους πείτε και τον αριθμό του ειδοποιητηρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Σε συνάδελφο εδώ στη δουλειά μόλις τώρα εκτυπώσεις το ειδοποιητήριο και λέει ημερομηνία πληρωμής μεχρι τέλος Ιανουαρίου! Κάπου 235€ του βγήκαν.... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Σε συνάδελφο εδώ στη δουλειά μόλις τώρα εκτυπώσεις το ειδοποιητήριο και λέει ημερομηνία πληρωμής μεχρι τέλος Ιανουαρίου! Κάπου 235€ του βγήκαν.... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Ξαναμπηκα.Το ποσό ειναι το ιδιο κ ημερομηνία λήξης για το Β 2012, 31/12/2017 ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slammer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Ελάτε τώρα γκρινιάριδες.... το καλό μας ταμείο πάντα μας σκέφτεται Σας ενημερώνουμε ότι με την αριθ. 468/19.10.2017 (ΑΔΑ: 61YX465XΠΙ-51Γ) Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ αποφασίστηκε η περαιτέρω χρονική επέκταση της δυνατότητας καταβολής εισφορών Β' εξαμήνου 2016 έως 31-01-2018, των ασφαλισμένων του ΤΣΜΕΔΕ του τ. ΕΤΑΑ. Επισημαίνουμε ότι για τον τέως τομέα ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ και νυν ΕΦΚΑ, στην έννοια της παράτασης εμπίπτει και η εξαμηνιαία δόση έναντι των αναδρομικών οφειλών που προβλέπονται από τον ν.3986/2011(αναδρομικά Β' εξαμήνου 2011 καθώς και αναδρομικά Α'εξαμήνου 2012) και καταβάλλονται σύμφωνα με την αριθ.398/Θ:20/18-05-2016 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΤΑΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2017 (edited) ... θα πρέπει πρώτα το ΔΣ να συνεδριάσει και να βγάλει απόφαση για παράταση στα αναδρομικά του Β'12 ... πρακτικά υπάρχουν 8 εργάσιμες μέχρι την 31η Δεκεμβρίου. Edited Δεκέμβριος 15 , 2017 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasonK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 Εμένα πάντως μου βγάζει: Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το B2017 υγ. Είμαι μισθωτός και έχω και ανοικτά βιβλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 Είπαμε δεν έχουν όλοι αναδρομικά...Και σε μένα το ίδιο βγάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 Εμένα πάντως μου βγάζει: Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το B2017 υγ. Είμαι μισθωτός και έχω και ανοικτά βιβλία. Ναι, αλλά το Β' εξ. 2012 τι ήσουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george68 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 να ρωτησω κατι αφελες ... θα πληρωσουμε αναδρομικα για το Β11 κ Α12 .. μετα τι ειχε γινει δεν θυμαμε ... υπαρχουν και αλλα ανδρομικα ;; ειχαν μπει κανονικα στα ειδοποιητηρια ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα