Alexandrap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Καλησπέρα σας. Φτιάχνω το σπίτι μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει φτιάξει κάνεις κουζίνα με νησιδα.
georgios_m Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Θα θέσεις κάποιο ερώτημα ή κάνεις στατιστική? 1 1
Alexandrap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) Όχι δεν κάνω στατιστική, απλά θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει φτιάξει, αν είναι πρακτικό στην καθημερινότητα. Edited Ιούλιος 31 , 2017 by Alexandrap
dada Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Αυτό που ρωτάς είναι καθαρά θέμα προτίμησης και σχεδιασμού. Μπορεί σε μια κουζίνα να είναι πρακτικό σε μια άλλη όχι. Ανάλογα με τις ανάγκες και τη διαρρύθμιση. Δεν νομίζω οτι θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις σε ένα φόρουμ μηχανικών σε μια τόσο γενική ερώτηση με μια τόσο υποκειμενική απάντηση.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Με την σωστή διαρρύθμιση όλα είναι ωραία και λειτουργικά (φυσικά ισχύει και το αντίθετο)
Alexandrap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) Ακριβώς επειδή είναι θέμα σχεδιασμού και προτίμησης ρωτάω αν κάποιος έχει φτιάξει και χρησιμοποιήσει κουζίνα με νησιδα για να μου απαντήσει εξ ιδίας πείρας. Κι εγώ μηχανικός έχω σπουδάσει, δε ζήτησα να μου βγάλει κανεις σχέδιο, ούτε να χάσει το χρόνο του μαζί μου. Μια απλή ερώτηση είναι στο θέμα της καθημερινής εξυπηρέτησης και αντικειμενικης βολής. Edited Ιούλιος 31 , 2017 by Alexandrap
Elounda Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) Θα θέσεις κάποιο ερώτημα ή κάνεις στατιστική? Ιδιώτης γράφεις στο προφίλ σου .Το ερώτημα σου θα σου απαντήσει και κάποιος γνωστός σου αν έχει.Μια χαρά είναι η island είναι και της μόδας...... Edited Ιούλιος 31 , 2017 by Elounda
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Ακριβώς επειδή είναι θέμα σχεδιασμού και προτίμησης ρωτάω αν κάποιος έχει φτιάξει και χρησιμοποιήσει κουζίνα με νησιδα για να μου απαντήσει ο Δίας πείρας.... ναι και έχω φτιάξει κι εγώ και υποθέτω δεκάδες άλλοι μηχανικοί εδώ μέσα.... με πείρα εκ του Δία και της Αφροδίτης. Το δια ταύτα όμως ζητούμενο σου τι είναι? (επικουρικά να υπενθυμίσω ότι δεν είναι επιτρεπτό από τους κανόνες αυτού του φόρουμ να αναζητήσεις μηχανικό ούτε φυσικά να αναζητούμε πελάτες)
sarcs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) Θέλει χώρο πάντως αλλιως τελικά δεσμεύει πολύ τις κινήσεις ειδικά σε σαλοκουζινα. Επίσης εγώ δε θα έβαζα νεροχύτη στη μέση δεσμεύεται κ έναντι ευκολίας μελλοντικών αλλαγών /επι διορθώσεων. Όταν υπάρχει ρευστο βέβαια αυτά ειναι δευτερεύοντα! Edited Ιούλιος 31 , 2017 by sarcs
georgios_m Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Φυσικά και είναι ερώτηση μηχανικού. Η πρακτικότητα είναι μετρήσιμο μέγεθος: πχ πόσα περισσότερα μαγειρικά σκεύη χωράει μια νέα διαρρύθμιση; πόσο μικραίνουν οι αποστάσεις μεταξύ των διαφόρων σταθμών εργασίας; Εάν μάλιστα η κουζίνα είναι επαγγελματική, το ερώτημα σοβαρεύει. Εξ άλλου δεν αφορά μόνο κουζίνες αλλά οποιονδήποτε εργαστηριακό χώρο. Η νησίδα λοιπόν έχει νόημα όταν το δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο και αφού γεμίσει περιμετρικά με ντουλάπια και πάγκους, μένει πολύς αναξιοποίητος χώρος στο κέντρο. Αυτός ο χώρος εκτός από αναξιοποίητος σημαίνει και πολύ περπάτημα από τη μια άκρη στην άλλη κατά τη διάρκεια της εργασίας.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα