Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Όχι δεν κάνω στατιστική, απλά θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει φτιάξει, αν είναι πρακτικό στην καθημερινότητα.

Edited by Alexandrap
Δημοσιεύτηκε

Αυτό που ρωτάς είναι καθαρά θέμα προτίμησης και σχεδιασμού. Μπορεί  σε μια κουζίνα να είναι πρακτικό σε μια άλλη όχι. Ανάλογα με τις ανάγκες και τη διαρρύθμιση.

Δεν νομίζω οτι θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις σε ένα φόρουμ μηχανικών σε μια τόσο γενική ερώτηση με μια τόσο υποκειμενική απάντηση.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ακριβώς επειδή είναι θέμα σχεδιασμού και προτίμησης ρωτάω αν κάποιος έχει φτιάξει και χρησιμοποιήσει κουζίνα με νησιδα για να μου απαντήσει εξ ιδίας πείρας. Κι εγώ μηχανικός έχω σπουδάσει, δε ζήτησα να μου βγάλει κανεις σχέδιο, ούτε να χάσει το χρόνο του μαζί μου. Μια απλή ερώτηση είναι στο θέμα της καθημερινής εξυπηρέτησης και αντικειμενικης βολής.

Edited by Alexandrap
Δημοσιεύτηκε (edited)

Θα θέσεις κάποιο ερώτημα ή κάνεις στατιστική?

:mrgreen:  :mrgreen:

 

 

Ιδιώτης γράφεις στο προφίλ σου .Το ερώτημα σου θα σου απαντήσει και κάποιος γνωστός σου αν έχει.Μια χαρά είναι η island είναι και της μόδας......

Edited by Elounda
Δημοσιεύτηκε

Ακριβώς επειδή είναι θέμα σχεδιασμού και προτίμησης ρωτάω αν κάποιος έχει φτιάξει και χρησιμοποιήσει κουζίνα με νησιδα για να μου απαντήσει ο Δίας πείρας....

ναι και έχω φτιάξει κι εγώ και υποθέτω δεκάδες άλλοι μηχανικοί εδώ μέσα.... με πείρα εκ του Δία και της Αφροδίτης. 

Το δια ταύτα όμως ζητούμενο σου τι είναι?

 

 

(επικουρικά να υπενθυμίσω ότι δεν είναι επιτρεπτό από τους κανόνες αυτού του φόρουμ να αναζητήσεις μηχανικό ούτε φυσικά να αναζητούμε πελάτες)

Δημοσιεύτηκε (edited)

Θέλει χώρο πάντως αλλιως τελικά δεσμεύει πολύ τις κινήσεις ειδικά σε σαλοκουζινα. Επίσης εγώ δε θα έβαζα νεροχύτη στη μέση δεσμεύεται κ έναντι ευκολίας μελλοντικών αλλαγών /επι διορθώσεων. Όταν υπάρχει ρευστο βέβαια αυτά ειναι δευτερεύοντα!

Edited by sarcs
Δημοσιεύτηκε

Φυσικά και είναι ερώτηση μηχανικού. Η πρακτικότητα είναι μετρήσιμο μέγεθος: πχ πόσα περισσότερα μαγειρικά σκεύη χωράει μια νέα διαρρύθμιση; πόσο μικραίνουν οι αποστάσεις μεταξύ των διαφόρων σταθμών εργασίας; Εάν μάλιστα η κουζίνα είναι επαγγελματική, το ερώτημα σοβαρεύει. Εξ άλλου δεν αφορά μόνο κουζίνες αλλά οποιονδήποτε εργαστηριακό χώρο.

 

Η νησίδα λοιπόν έχει νόημα όταν το δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο και αφού γεμίσει περιμετρικά με ντουλάπια και πάγκους, μένει πολύς αναξιοποίητος χώρος στο κέντρο. Αυτός ο χώρος εκτός από αναξιοποίητος σημαίνει και πολύ περπάτημα από τη μια άκρη στην άλλη κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.