giabritsos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Γεια σας.πριν λίγο καιρό Ολοκλήρωσα ανακαίνιση .εχω ενδοδαπεδια θέρμανση με αντλία daikin altherma split χαμηλών.στη προσφορά είχαμε θερμοστατες απλούς .μπορειτε να μου προτείνετε θερμοστάτη για ενδοδαπεδια που να έχει και καθημερινό -εβδομαδιαίο προγράμμα αλλά να έχει λειτουργία και για δροσισμό ;(φαντάζομαι και αισθητήριο).σας ευχαριστώ . Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giabritsos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2017 Κανεις ; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2017 Πρώτη σας επιλογή ότι έχει ή προτείνει ο κατασκευαστής του μηχανήματός σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2017 και πως θα κάνεις δροσισμό? Με δαπεδοψύξη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giabritsos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2017 Ναι... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
project.breeze Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2017 Ναι... Sent from my iPhone using Tapatalk Αφύγρανση πώς θα κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giabritsos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2017 Δεν χρειάστηκε φέτος .στον καύσωνα που το άναψα με νερά στους 20(δεν τα πήγα παρακάτω γιατί ήμουν ικανοποιημένος με το 27 που έπιασα μέσα ενώ έξω είχε 37) δεν είχα υγρασία στο σπίτι .τα υγρασίομετρα έδειχναν 55%.αλλα και να έχει έχω ένα μεγάλο αφυγραντηρα ζεολιθου από το παλιό σπίτι που είχα υγρασιες Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
project.breeze Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2017 (edited) Δεν χρειάστηκε φέτος .στον καύσωνα που το άναψα με νερά στους 20(δεν τα πήγα παρακάτω γιατί ήμουν ικανοποιημένος με το 27 που έπιασα μέσα ενώ έξω είχε 37) δεν είχα υγρασία στο σπίτι .τα υγρασίομετρα έδειχναν 55%.αλλα και να έχει έχω ένα μεγάλο αφυγραντηρα ζεολιθου από το παλιό σπίτι που είχα υγρασιες Sent from my iPhone using Tapatalk Εάν έχεις πολύ ξηρή ατμόσφαιρα μπορεί να λειτουργήσει υπό προϋποθέσεις και χωρίς αφύγρανση αλλά σε μία μέρα που θα είναι η υγρασία περιβάλλοντος στο 70% όταν πας να κάνεις δροσισμό χωρίς αφύγρανση θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Edited Αύγουστος 28 , 2017 by project.breeze Link to comment Share on other sites More sharing options...
giabritsos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2017 Εάν έχεις πολύ ξηρή ατμόσφαιρα μπορεί να λειτουργήσει υπό προϋποθέσεις και χωρίς αφύγρανση αλλά σε μία μέρα που θα είναι η υγρασία περιβάλλοντος στο 70% όταν πας να κάνεις δροσισμό χωρίς αφύγρανση θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει πρόβλημα.Θα μπει να δουλέψει ο αφυγραντηρας και όλα κομπλέ .στο μόνο που απογοητεύτηκα είναι ότι ενώ τηρήσαμε κανονικά τη μελέτη με ατμούς διαστολής κλπ και σιλικόνες στα σοβατεπιά ,τα μισά σοβατεπιά ράγισαν από πάνω και παρά πολλά ξεκόλλησαν .με kerakoll h30 κιόλας Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2017 Θα μπει να δουλέψει ο αφυγραντηρας και όλα κομπλέ .στο μόνο που απογοητεύτηκα είναι ότι ενώ τηρήσαμε κανονικά τη μελέτη με ατμούς διαστολής κλπ και σιλικόνες στα σοβατεπιά ,τα μισά σοβατεπιά ράγισαν από πάνω και παρά πολλά ξεκόλλησαν .με kerakoll h30 κιόλας Ούπς. Εδώ με ενδιαφέρει το θέμα. Πόση απόσταση έχετε αφήσει ανάμεσα στον επιδαπέδιο εναλλάκτη και τους τοίχους; Έχουν ραγίσει τα σοβατεπιά γύρω - γύρω σε όλους τους τοίχους, ή έχουν ραγίσει μόνο αυτά που βρίσκονται στη μεγάλη διάσταση του δωματίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα