tzitzikas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2017 Καλησπέρα. Τι ισχύει σήμερα όσον αφορά τα ελάχιστα έτη ασφάλισης για έναν Ε.Ε μηχανικό για να κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης. Τώρα πόσο είναι 15 χρόνια? Τι λεει η σχετική νομοθεσία? Π.χ εγώ τώρα έχω 12 έτη συντάξιμα. Να πληρώνω για πάντα εισφορές με αυτή την οικονομική κατάσταση ως Ε.Ε, απλά δεν γίνεται. Αρα λέω αν π.χ είναι 15 χρόνια ο ελάχιστος χρόνος να μείνω ασφαλισμένος άλλα 3 χρόνια και μετά να διαγραφώ και να κάνω κάτι άλλο (όχι ως Ε.Ε). Ευχαριστώ
pirsogiannis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2017 Νομίζω πως με τον Νόμο Κατρούγκαλου ισχύουν 15 χρόνια ή 4500 ένσημα για την λεγόμενη ελάχιστη εγγυημένη εθνική σύνταξη, που είναι κάπου στα 345ευρώ. Αν ξέρει κάποιος αρμοδιότερος θα μας διαφωτίσει. 1
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2017 http://www.newsit.gr/oikonomia/ethniki-syntaksi-ayta-einai-ta-posa-analoga-me-ta-eti-asfalisis/1068353/ 1
tzitzikas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2017 ευχαριστω πολύ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα