geokaloger Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2017 Kαλησπερα συναδελφοι. Ανοιγω μεσω chrome το taxisnet και οταν παω να αποθηκευσω την βεβαιωση πκληρωμης ΦΕΜ μου βγαζει αρχει viewpdf. HTML και δεν μ αφηνει να το αποθηκευσω ως pdf. Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2017 Υπάρχει γενικότερα ένα θέμα σε κάποια αρχεία pdf που όταν τα κάνεις download τα κατεβάζει σε html. Μία λύση είναι αντί να το κάνεις download να το τυπώσεις από το εικονίδιο του εκτυπωτή [δίπλα από το βελάκι που κάνεις download] σε κάποιον εικονικό εκτυπωτή pdf. 1
geokaloger Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2017 Φιλε georgegaleos ησουν εξυπηρετικοτατος γι αλλη μια φορα! Οντως το δοκιμασα αυτο που ειπες και το σωζει ως pdf. Eυχαριστω πολύ!
Meremeti Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 Ή το κατεβάζεις ώς έχει και του αλλάζεις το extension σε pdf.
Directionless Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2017 (edited) Ναι, νομίζω μου έχει τύχει. Εννοείς ότι πατάς για αποθήκευση pdf και σου εμφανίζεται το παραπάνω όνομα και format; Αν ναι, απλά το κατεβάζεις και κάνεις rename το αρχείο σε extension .pdf. Edit : Συγγνώμη, τώρα είδα ότι ο παραπάνω συνάδελφος το έχει αναφέρει παραπάνω! Edited Σεπτέμβριος 9 , 2017 by Directionless
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα