Λορένα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2017 Καλησπέρα Γνωρίζει μηπως καποιος να μου πει απο τη στιγμη που κανει καποιος αιτηση για το εξοικονομω εως τη στιγμη που μπορει να ξεκινησει να κανει τις εργασιες που εχει δηλωσει οτι θελει να γινουν πόσο διαστημα μεσολαβει??? εφοσον φυσικα η αιτηση του εχει εγκριθει. Και επίσης πιστεύετε ότι εχει καποιο νόημα να πάω από τωρα σε κάποιο τεχνικό γραφείο για να μου πει λεπτομέρειες, διασικασιες, προσφορές κλπ ή καλύτερα να περιμένω πρώτα να βγει το προγραμμα τον οκτωβρη..?? ( λέμε τωρα...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2017 κανενασ δεν γνωριζει το χρονο ...απο την αιτηση μεχρι την εγκριση. να πας σε γραφειο για να παρεις πληροφοριες ... οσα γνωριζουν
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2017 πάντως δεν νομίζω να ξεκινήσει άμεσα.
Λορένα Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 ευχαριστώ πολύ για την απαντηση! θα κοιταξω να παω σε τεχνικο γραφείο για μια ενημερωση εστω! Να ρωτησω κατι τελευταιο αν καποιος ξερει. Γνωριζετε αν το σπιτι πρεπει να χρησιμοποιειται για να ενταχθει στο προγραμμα? ή μπορει και κάποιο σπίτι που ειναι κενο για πολλά χρόνια να ενταχθει και αυτο?
stat Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Διάβασε τα σημεία 3. ως 7. εδώ: http://www.b2green.gr/el/post/48854/?utm_source=MadMimi Είναι ό,τι πιο πρόσφατο υπάρχει, από επίσημο κείμενο. Βέβαια μόνο όταν δημοσιευτεί η πρόσκληση θα καθοριστούν οριστικά οι όροι και η διαδικασία υπαγωγής. Πότε; Άγνωστο. (μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα λένε "Οκτώβριο '17", πριν το καλοκαίρι έλεγαν "Σεπτέμβριο '17", στις αρχές του χρόνου έλεγαν "Ιούνιος '17" και παλιότερα "πρώτο τρίμηνο του '17" και... και...)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα