Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

 

Εξετάζω την εγκατάσταση μιας επιχείρησης αποθήκευσης τροφίμων όπως ορίζεται στο άρθρο 12 της Υγ. Διατ. 96967.

 

Η ερώτησή μου είναι η παρακάτω:

 

Μια τέτοια επιχείρηση μπορεί να ιδρυθεί σε χώρο με χαρακτηρισμό κατάστημα ή πρέπει ο χώρος να είναι χαρακτηρισμένος ως αποθήκη??

 

Θυμίζω ότι η 96967 μιλάει γενικώς για ''καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος''  και κατά μια έννοια μια αποθήκη που διαθέτει χονδρικώς προϊόντα στο εμπόριο μπορεί να θεωρηθεί κατάστημα (ίσως??).

 

Έχει κάποιος εμπειρία πάνω στο θέμα?

 

Ευχαριστώ

 

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.