P.A. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Καλημέρα, Εξετάζω την εγκατάσταση μιας επιχείρησης αποθήκευσης τροφίμων όπως ορίζεται στο άρθρο 12 της Υγ. Διατ. 96967. Η ερώτησή μου είναι η παρακάτω: Μια τέτοια επιχείρηση μπορεί να ιδρυθεί σε χώρο με χαρακτηρισμό κατάστημα ή πρέπει ο χώρος να είναι χαρακτηρισμένος ως αποθήκη?? Θυμίζω ότι η 96967 μιλάει γενικώς για ''καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος'' και κατά μια έννοια μια αποθήκη που διαθέτει χονδρικώς προϊόντα στο εμπόριο μπορεί να θεωρηθεί κατάστημα (ίσως??). Έχει κάποιος εμπειρία πάνω στο θέμα? Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα