Kageo77_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Γειά σας , θέλω να ενημερωθώ για τις κατηγορίες εργολαβικών διπλωμάτων ποιο είναι το εν ισχύ Θεσμικο πλαίσιο. Ουσιαστικά τι κατηγορίες διπλωμάτων ή/και πιστοποιητικών(ισοδύναμα αυτών) πρέπει να διαθέτει κάποιος για εκτέλεση έργων Οικοδομικής , Υδραυλικών και Πρασίνου όσον αφορά στην διαχείριση της ποιότητας, περιβαλλοντικής διαχείρισης, υγείας και ασφάλειας στην εργασία;; Το Υπουργείο ποιά εργολαβικά διπλώματα πιστοποιεί και ποιά από αυτά καλύπτουν απαιτήσεις και προδιαγραφές προτύπων όπως το ISO 9001 : 2008 ??
tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Αποφ-Δ15/1056/06 (ΦΕΚ-102/Β/31-1-06)
Kageo77_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Ευχαριστώ πολύ . Μία πρώτη άποψη μου υποδεικνύει πως η οποιαδήποτε πιστοποίηση απο κάποιον Φορέα (Διεθνή ή Ελληνικό ) δεν αντικαθιστά ή δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με το εργολαβικό πτυχίο και με το βαθμό εμπειρίας που αυτό συνοδεύεται .
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Kapeo77, την ερώτηση σου την θέτεις ως μη Μηχανικός? ή ως Μηχανικός?
Kageo77_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Την ερώτηση την εθεσε Πολ Μηχανικος για ένα έργο...Εγω απλά ελέγχω δεν έχω τέτοιο πτυχίο μόνο κάποιες γνώσεις και διάβασμα
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 μεταφέρουμε τότε το ερώτημα σας στις ενότητες για ιδιώτες.
KF Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 (edited) Kageo77 Ακατανοητη η απαντηση σου.Για μενα τουλαχιστον.Αν την κανεις πιο συγκεκριμμενη κατι θα βγει.... Edited Σεπτέμβριος 14 , 2017 by KF
Kageo77_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Γιατί αν επιτρέπεται;;Αφου την έθεσε Μηχανικός την ερώτηση...Εννοείται πως δεν μπορώ να εκθέσω περισσότερα. Τώρα σε γνώσεις μπορεί να υπερτερω και να καταλαβαίνω αρκετά αλλά θα ήθελα και απαντήσεις πλην Υπεχωδε αλλά από ειδικούς
Kageo77_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2017 Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα. Κατάλαβα κάποια πράγματα μόνος μου , βρήκα κάποια που αφορούν τα επίπεδα εμπειρίας απλά ηθελα το θεσμικό πλαίσιο Νομοθεσία και αν αυτό εμπλέκει πιστοποιήσεις ποιότητας φορέων με επίπεδα εμπειρίας και διπλωμάτων _ πτυχίων
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα