georgios_m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 ο σωστότερος τρόπος να το διαπιστώσουμε είναι κάποιος διαγραμμένος να κάνει μια αίτηση επανεγγραφής και να δούμε αντιδράσεις. και μετά ξαναδιαγράφεται.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Άμα βρεις τον καμικάζι σου πληρώνω ενα εξάμηνο ΤΣΜΕΔΕ Sent from my iPhone using Tapatalk 1
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Σε δουλειά να βρίσκεται ο άνθρωπος, ούτως ή άλλως άνεργος είναι!
georgios_m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 (edited) Δε καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ταρζανιά αυτή τη δοκιμή. Τί έχει κανείς να χάσει? Edited Οκτώβριος 8 , 2014 by georgiosmadonanakis
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Το χρόνο του..να μπλέξει..ξέρω γω; Sent from my iPhone using Tapatalk 1
georgios_m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 ο χρόνος ναι. αλλά τι άλλες κυρώσεις μπορεί να έχει; θα του αφαιρέσουν την άδεια; αφού δε την έχει πια!
zac Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 έλα μωρέ τώρα. Τι ερώτηση είναι αυτή. Σήμερα όλα αξίζουν και τίποτα δεν αξίζει. Γράψου και συ στο ΤΕΕ. Να έχεις ένα χαρτί παραπάνω.
leistung Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Εμένα πάντως μου εκανε εντυπωση που δε μπορεσε να πει καποιος εδω στο φορουμ αν τελικα εχουν αλλάξει τα πράγματα όσον αφορα εγγραφή/ επανεγγραφή και λοιπά.. Είτε απο ιδια πείρα είτε απο πείρα οικείου του προσώπου.. Περισσότερο υπποθέσεις κάνουμε όλοι.. Τελος παντων.. Εγω πήρα την απόφαση να μη δώσω εξετάσεις στο ΤΕΕ παρόλο που είχα κάνει αίτηση συμμετοχής πρωτού βρώ δουλειά για να μη μπλέξω όπως είναι η επικρατούσα άποψη που συμπεραίνει κανείς ξεφυλλίζοντας το φόρουμ..
georgios_m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2014 εσύ γιατί δε ρώτησες στο τεε, τα κεπ ή και σε κάποιο εργατολόγο να σου πει και περιμένεις μόνο από το φόρουμ? δε γίνεται να 'χουμε απαντήσεις για όλα, ωστόσο μόλις μάθουμε κάτι θα το γράψουμε αμέσως. το ίδιο οφείλεις να κάνεις και συ.
leistung Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2014 εσύ γιατί δε ρώτησες στο τεε, τα κεπ ή και σε κάποιο εργατολόγο να σου πει και περιμένεις μόνο από το φόρουμ? δε γίνεται να 'χουμε απαντήσεις για όλα, ωστόσο μόλις μάθουμε κάτι θα το γράψουμε αμέσως. το ίδιο οφείλεις να κάνεις και συ. δεν το ειπα κακοπροαιρεται.. απλα θεωρησα οτι καποιος θα ειχε ιδιαν πειρα με το θεμα.. εννοειται οτι αν μαθω κατι θα το γραψω..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα